fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Algemene maatregelen tijdens corona

Laatste update: 2 januari 2021

Als essentiële detailhandel mogen wij onze winkels open houden. Heb een controle van jouw contactlenzen nodig, een oogmeting of optometrisch onderzoek, of een nieuwe bril? Dan ben je welkom. Wel vragen wij je als het kan een afspraak in te plannen, zodat het niet te druk in de winkel wordt. Heb je geen klachten maar wil je wel een oogmeting? Overweeg dan om de afspraak na 19 januari in te plannen.

Natuurlijk krijg je de vertrouwde service zoals je van ons gewend bent, alleen nu op veilige afstand en met extra hygiëne maatregelen.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten en zullen ons best doen om zo veel en zo veilig mogelijk service te blijven verlenen. Wij volgen daarbij natuurlijk de richtlijnen en het advies van het RIVM, GGD en onze branche verenigingen OVN, ANVC en NUVO.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

  • Om gepaste afstand van elkaar te garanderen laten wij een maximaal aantal bezoekers toe in onze winkels. Per winkel kan dit aantal verschillen. Kom daarom bij voorkeur alleen.
  • We vragen je je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Voor de veiligheid van jou, onze andere klanten en onszelf is het ook bij ons verplicht een mondkapje te dragen als je door onze winkel loopt.
  • Wacht bij de ingang totdat een medewerker jou ophaalt.
  • Bij binnenkomst in de winkel zullen wij een aantal corona vragen stellen. Deze vragen kunt u hier terugvinden.
  • Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Naast oogmetingen, contactlens controles en optometrische onderzoeken, vragen wij je ook een afspraak te maken voor het afhalen van je bril, het afstellen van je bril en andere kleine reparaties. Een afspraak maken kan via onze online agenda.

Een aantal maatregelen op een rij:

  • Monturen, meetapparatuur en materialen reinigen wij grondig voor én na gebruik. Ook bij brilreparaties.
  • Omdat het dragen van een mondkapje verplicht is, passen we monturen zittend. Hierbij mag je, achter het scherm, je mondkapje afzetten.
  • Heb je koorts, hoest je of voel je je niet lekker? Kom dan niet naar onze winkel en neem telefonisch contact op als er iets met je ogen, bril of lenzen is. We zoeken dan samen naar een passende oplossing

In onze meetruimtes hebben wij speciale doorzichtige schermen en wanden geplaatst. Daarnaast hebben wij diverse beschermingsmiddelen in huis om verantwoord en veilig oogmetingen uit te voeren. Denk hierbij aan handschoenen en een beschermingskap. Al onze medewerkers dragen een mondkapje.

Mocht je vragen hebben of twijfel je over je bezoek. Dan kun je ons altijd even bellen.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer u meer vragen heeft.

Neem contact op