fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Algemene maatregelen tijdens corona

Laatste update: 28 april 2021

Als essentiële detailhandel zijn onze winkels normaal geopend. Je kunt dus altijd langskomen.

Wel vragen wij je als het even kan een afspraak in te plannen, zodat je zeker weet dat het niet te druk is in de winkel. Mochten er te veel klanten binnen zijn, dan vragen wij om even buiten te wachten.

Natuurlijk krijg je de vertrouwde service zoals je van ons gewend bent, alleen nu op veilige afstand en met extra hygiëne maatregelen.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

  • Om gepaste afstand van elkaar te garanderen laten wij een maximaal aantal bezoekers toe in onze winkels. Per winkel kan dit aantal verschillen.
  • We vragen je je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Voor de veiligheid van jou, onze andere klanten en onszelf is het ook bij ons verplicht een mondkapje te dragen als je door onze winkel loopt.
  • Wacht bij de ingang totdat een medewerker jou ophaalt.
  • Bij binnenkomst in de winkel zullen wij een aantal corona vragen stellen. Deze vragen kunt u hier terugvinden.
  • Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Naast oogmetingen, contactlens controles en optometrische onderzoeken, vragen wij je ook een afspraak te maken voor het afhalen van je bril, het afstellen van je bril en andere kleine reparaties. Een afspraak maken kan via onze online agenda.

Een aantal maatregelen op een rij:

  • Monturen, meetapparatuur en materialen reinigen wij grondig voor én na gebruik. Ook bij brilreparaties.
  • Omdat het dragen van een mondkapje verplicht is, passen we monturen zittend. Hierbij mag je, achter het scherm, je mondkapje afzetten.
  • Heb je koorts, hoest je of voel je je niet lekker? Kom dan niet naar onze winkel en neem telefonisch contact op als er iets met je ogen, bril of lenzen is. We zoeken dan samen naar een passende oplossing

In onze meetruimtes hebben wij speciale doorzichtige schermen en wanden geplaatst. Daarnaast hebben wij diverse beschermingsmiddelen in huis om verantwoord en veilig oogmetingen uit te voeren. Denk hierbij aan handschoenen en een beschermingskap. Al onze medewerkers dragen een mondkapje.

Mocht je vragen hebben of twijfel je over je bezoek. Dan kun je ons altijd even bellen.

Afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze gediplomeerde opticiens in Groningen of Bedum!

Klik hier om een afspraak te maken