fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Algemene maatregelen tijdens corona

Laatste update: 30 oktober 2020

We staan met veel plezier voor je klaar voor oogmetingen, oogdrukmetingen, contactlenscontroles, optometrische onderzoeken en het adviseren van mooie (zonne)brillen met bijpassende maatwerk glazen, daglenzen en meer. Natuurlijk krijg je de vertrouwde service zoals je van ons gewend bent, alleen nu op veilige afstand en met extra hygiëne maatregelen.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Daarom volgen we strikt de richtlijnen en het advies van het RIVM, GGD en onze branche verenigingen OVN, ANVC en NUVO.

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

  • Om gepaste afstand van elkaar te garanderen laten wij een maximaal aantal bezoekers toe in onze winkels. Per winkel kan dit aantal verschillen. Kom daarom bij voorkeur alleen.
  • We vragen je je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Voor de veiligheid van jou, onze andere klanten en onszelf is het momenteel verplicht een eigen meegebracht mondkapje te dragen als je door onze winkel loopt.
  • Wacht bij de ingang totdat een medewerker jou ophaalt.
  • Bij binnenkomst in de winkel zullen wij een aantal vragen stellen. Deze vragen kunt u hier terugvinden.
  • Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Naast oogmetingen, contactlens controles en optometrische onderzoeken, vragen wij je ook een afspraak te maken voor het afhalen van je bril, het afstellen van je bril en andere kleine reparaties. Een afspraak maken kan via onze online agenda.

Een aantal maatregelen op een rij:

  • Monturen, meetapparatuur en materialen reinigen wij grondig voor én na gebruik. Ook bij brilreparaties.
  • Omdat het dragen van een mondkapje verplicht is, passen we monturen zittend. Hierbij mag je, achter het scherm, je mondkapje afzetten.
  • Heb je koorts, hoest je of voel je je niet lekker? Kom dan niet naar onze winkel en neem telefonisch contact op als er iets met je ogen, bril of lenzen is. We zoeken dan samen naar een passende oplossing

In onze meetruimtes hebben wij speciale doorzichtige schermen en wanden geplaatst. Daarnaast hebben wij diverse beschermingsmiddelen in huis om verantwoord en veilig oogmetingen uit te voeren. Denk hierbij aan handschoenen en een beschermingskap. Al onze medewerkers dragen een mondkapje.

Mocht je vragen hebben of twijfel je over je bezoek. Dan kun je ons altijd even bellen.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer u meer vragen heeft.

Neem contact op