fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Back To School Actie

Dit jaar ziet het schooljaar er iets anders uit dan gepland. Sinds maart zat bijna iedereen permanent thuis en kregen scholieren en studenten thuis les via allerlei online tools. Maar vanaf mei verandert alles weer stap voor stap en kunnen onze kinderen langzaamaan weer naar school. Om dit te vieren luiden we daarom de Back to School actie vroeger in dan normaal!

Want of je nu thuis braaf je huiswerk maakt of studeert, vage klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en wazig zien zijn altijd vervelend en helpen je niet om geconcentreerd aan de slag te gaan. In de meeste gevallen zijn zulke klachten gelukkig makkelijk op te lossen door middel van een bril of lenzen.

Wat houdt de Back to School actie in?

Tieners en studenten vanaf 14 jaar, die nog geen klant bij ons zijn, krijgen een gratis oogmeting ter waarde van €50,-.

Ben je tussen de 8 en 14 jaar? Dan adviseren wij een grondig oogonderzoek, omdat je ogen nog volop in ontwikkeling zijn. Daarom krijg je van ons nu tijdens de Back to School actie 50% korting op een optometrisch onderzoek (normaal €85,-).

Deze actie geldt tot en met 31 juli 2020.

Wat moet je doen?

Wil jij gebruik maken van de Back to School actie? Gebruik dan bij het plannen van je afspraak de code BACKTOSCHOOL2020, dan verrekenen we de korting direct in de winkel. Meer hoef je niet te doen!

Myopie Management

Bijziendheid bij kinderen komt steeds vaker voor omdat ze te veel op schermpjes van tablets en mobieltjes kijken. De grootste achteruitgang vindt meestal plaats tussen de 6 en 17 jaar. Hoe forser de toename van de min-sterkte, des te groter het risico wordt op ernstige oogproblemen op latere leeftijd. Door bijziendheid al op jonge leeftijd te signaleren en te remmen, verkleinen we de kans op (ernstige) oogproblemen, nu en voor de toekomst. Wil jij weten hoe groot het risico is op toename van bijziendheid bij je zoon of dochter? Doe dan hier onze online risicotest!

Gratis oogmeting t.w.v. €50

Tijdelijk alleen voor studenten een gratis kwaliteitsoogmeting ter waarde van €50,- op vertoon van je studie- of collegekaart.

Maak direct een afspraak