fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Woldringh Optiek de multifocaal specialist van het Noorden

Het is voor veel mensen heel herkenbaar: je hebt steeds meer licht nodig bij het lezen of je armen zijn eigenlijk te kort om je mobieltje goed te kunnen zien.

Kortom, je bent toe aan een leesbril. Vanaf een jaar of 40 wordt de ooglens stugger. Hierdoor krijgt uiteindelijk iedereen meer moeite met scherpstellen voor dichtbij, heel normaal dus. Met een leescorrectie zie je weer scherp dichtbij, maar omdat je tegelijk ook je beeldscherm en veraf nog goed wilt zien, ben je beter af met een multifocale oplossing.

Woldringh Optiek is de specialist op het gebied van multifocale contactlenzen en multifocale brillen, waarmee je weer op alle afstanden comfortabel kunt zien.

Wil jij ook comfortabel zien op alle afstanden? Aanmeting nu €19,95 inclusief 10 paar multifocale daglenzen.

Multifocale daglens actie

De hele maand november hebben we een actie waarbij we je kennis laten maken met de meest geavanceerde Dailies Total 1 multifocale daglens. De Dalies Total 1 is één van de meest comfortabele contactlenzen die er bestaat. Elke dag een nieuwe lens, wel zo hygiënisch en geen gedoe met onderhoud.

Je kunt de lens zowel dagelijks als af en toe dragen. Dagelijks voor als je helemaal geen bril wilt dragen, of af en toe op de momenten dat een bril minder geschikt is. Denk hierbij aan sporten, een avondje uit, een sauna bezoek of een beslagen bril.

Normaal kost een oogmeting plus aanmeting en inzet instructie €70,- maar tijdens de actieperiode betaal je slechts €19,95. Bovendien krijg je dan 10 paar daglenzen mee om thuis te proberen.

Zien we je binnenkort!?

Maak een Myopie Management afspraak

Maak een afspraak bij onze optometrist voor een Optometrisch Myopie Onderzoek voor kinderen.

Afspraak maken