Contactinformatie Maak een afspraak menu

Vacature (parttime) marketing medewerker (reeds ingevuld)

Aangezien de selectie in een vergevorderd stadium is, is deze vacature gesloten.

Woldringh Optiek Groningen is op zoek naar een enthousiaste medewerker marketing, die onze 3 optiekwinkels helpt om de producten en diensten bekend te maken bij onze potentiële afnemers. De functie is nieuw binnen ons bedrijf, we zoeken daarom iemand met ervaring, die zelf kan helpen bij het opzetten/invullen van de functie.  

Hieronder een greep uit je werkzaamheden:

  • Uitvoering, aanvulling en in praktijk brengen van het marketingplan en het opstellen en uitvoeren van reclamecampagnes.
  • Zelf produceren c.q. aanpassen van grafisch reclamemateriaal te gebruiken voor website en on/off-line reclamecampagnes.
  • Bedenken, opzetten en uitvoeren van online marketing- en advertentiecampagnes, bijvoorbeeld via Google Adwords of social media als Facebook, Twitter en Instagram. Maar ook het praktisch uitvoeren van ideeën van collega’s.
  • Meedenken over de optimalisatie van de huisstijl en de tone of voice van onze organisatie.
  • Onderhouden van contacten met relevante externe partijen
  • Monitoren en analyseren van het succes van marketing campagnes (offline en online)
  • Het zelf kunnen fotograferen van personen, producten of processen is een pré. Evenals het zelf kunnen filmen c.q. bewerken van filmmateriaal t.b.v. korte reclame of instructiefilmpjes.

Omdat deze functie in deze vorm nieuw is voor ons bedrijf, kan de exacte invulling nog besproken worden. Het betreft een parttime functie van 20 uur per week, maar afhankelijk van jouw vaardigheden kunnen we dat uitbreiden.

Je zult vooral werken in onze vestiging Herestraat Groningen, maar ook de filialen in Bedum en aan de Verlengde Hereweg moeten zo nu en dan bezocht worden.

Lijkt jou deze baan leuk en woon je in de buurt van Groningen? Stuur een CV en een motivatiebrief waarom wij juist jou moeten kiezen voor deze uitgebreide functie!  Ook vinden wij het leuk om enkele voorbeelden van je werkzaamheden te ontvangen.

Je sollicitatie mag naar solliciteren@woldringh.nl t.a.v. Willem Woldringh. Mocht je nog  vragen hebben over de inhoudelijke kant van de vacature, kunnen deze ook naar dit adres.  Vanzelfsprekend behandelen wij jouw sollicitatie vertrouwelijk.

INMIDDELS IS DE SELECTIE & KENNISMAKINGSRONDE VAN DEZE VACATURE GESTART.

Solliciteren WW

Stuur je sollicitatie of vragen naar solliciteren@woldringh.nl ter attentie van Willem Woldringh