fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Bescherm je ogen net zo goed als je huid

De zomer komt steeds dichterbij en het lekkere weer komt er aan. Ook dit jaar kun je bij ons terecht voor het breedste assortiment zonneglazen en monturen. Naast een ruime keuze op het gebied van kleuren, spiegelcoatingen en gepolariseerde glazen ben je ook voor de beste UV-bescherming voor je ogen bij ons aan het juiste adres.

Een goede zonnebril ziet er namelijk niet alleen hip uit, maar biedt ook een goede bescherming tegen UV-stralen. Zo hou je jouw ogen en de huid daaromheen gezond. Draag je een zonnebril met Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) 50, dan zijn je ogen maar liefst 50 keer beter beschermd dan zonder je bril!

Voor de bescherming van je huid gebruik je een zonnebrandcrème met een factor die past bij jouw huidtype. Maar wist je dat UV-stralen ook aandoeningen en veroudering van de ogen kunnen veroorzaken? Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, zowel bij regen als bij zonneschijn. De E-SPF geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het E-SPF beoordelingssysteem is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter je beschermd bent tegen schadelijk Uv-licht.Dankzij deze index is het eenvoudig om de beste UV-bescherming te kiezen.

Kom snel langs en bescherm je ogen deze zomer optimaal!
Een zonnebril op sterkte heb je al vanaf €148,-!

Instagram_612_612_Zon_Xperio_2

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op