fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Maak kennis met ons team

Drie generaties Woldringh, een (h)echt familiebedrijf

 • Chris Bosscher

  Algemeen manager, Optometrist, Contactlensspecialist & Opticien
  Alle vestigingen

  Inmiddels ruim 30 jaar geleden kwam Chris in het familiebedrijf van zijn schoonfamilie werken. Hij is één van de vertrouwde gezichten van Woldringh. Chris gaat voor tevreden klanten én medewerkers. Naast zijn werk op de winkelvloer is hij nauw betrokken bij het totale bedrijfsmanagement.

 • Willem Woldringh

  Algemeen directeur
  Alle vestigingen

  Houdt zich vooral bezig met personeelszaken, marketing, automatisering, boekhouding en leverancierscontacten. Door zijn technische achtergrond zoekt hij telkens naar nieuwe ontwikkelingen in de optiek. Als sportduiker is hij ook onze zwem- en duikbrillen specialist, met (lees)glazen op de juiste sterkte.

 • Yvonne Woldringh

  Management & Opticien
  Herestraat

  Haar afwisselende baan met verschillende werkzaamheden binnen het familiebedrijf zorgt voor betrokkenheid op zowel de werkvloer als in het management. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit. Dit geeft een pallet aan kennis met een gezamenlijk doel: met plezier werken aan een goed product voor onze klanten.

 • Kabir Derksema

  Bedrijfsleider, Contactlensspecialist & Opticien
  Verlengde Hereweg

  Kabir is geen vreemde in de optiek branche. Al sinds 1998 bouwde hij de nodige ervaring op, in het aanmeten van brillen en contactlenzen. Erg belangrijk vind hij de passing en keuze van het montuur. “Als een bril niet zit, staat hij ook niet”.

 • Nick Bosscher

  Bedrijfsleider, Opticien & Contactlensspecialist in Opleiding
  Herestraat

  Nick is de zoon van Chris en Yvonne en daardoor opgegroeid met de optiek. Na zijn studie Bedrijfskunde heeft hij toch gekozen voor het optiekvak en twee jaar optometrie gevolgd. Daarna heeft hij zijn optiekopleiding afgerond. De combinatie van zijn opleidingen zorgt ervoor dat hij nu als leidinggevende in de Herestraat op de winkelvloer staat.

 • Hilbrand de Vries

  Bedrijfsleider
  Bedum

  Al meer dan 20 jaar mede verantwoordelijk voor de winkel en werkplaats in Bedum. Regelmatig bezoekt hij de optiekbeurzen voor de laatste nieuwtjes. Hij heeft fanfare als hobby en heeft daardoor al menig muzikant geholpen aan een muziekbril, waarmee naast bladmuziek tegelijkertijd ook de dirigent scherp gezien wordt.

 • Robica Hamad

  Optometrist
  Herestraat 

  Robica heeft al 20 jaar ervaring als optometrist in Baghdad en de Verenigde Emiraten en spreekt vloeiend Arabisch en Engels. Nu ze zich in Nederland heeft gesetteld, komt ze bij ons haar loopbaan vervolgen. Robica is gemotiveerd om zo snel mogelijk ook de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen, tot die tijd staat ze onder supervisie van onze andere optometristen. Zij ziet het, met al haar ervaring in de optometrie, als een uitdaging om eventuele oogproblemen snel op te sporen.

 • Roy Bangma

  Optometrist
  Herestraat 

  Roy is een echte Woldringh. Doordat zijn ouders ook een optiekwinkel hebben is het vak Roy met de paplepel ingegoten. Na zijn studie optometrie heeft Roy gewerkt bij het OMC Hanzekliniek Groningen. Toch trok de winkel hem meer aan en daarom heeft hij besloten om in de twee familiebedrijven te gaan werken. Zijn interesse ligt bij oogonderzoeken door middel van de OCT scan. Tevens houdt Roy zich veel bezig met myopie management om bijziendheid bij kinderen onder controle te houden.

 • Ewoud Kremer

  Contactlensspecialist & Opticien
  Bedum

  Al in 1987 gestart in de optiek en daarna begonnen aan de optiek opleidingen. Na het behalen van de vakdiploma’s opticien en contactlensspecialist is de aanpassing van nachtlenzen en lenzen bij kinderen één van de uitdagingen die zijn werk extra leuk maken.

 • Jeroen Meinardi

  Contactlensspecialist & Opticien
  Herestraat

  Sinds 2015 is Jeroen werkzaam bij Woldringh Optiek. Bij ons heeft hij zijn opleiding tot opticien gevolgd en goed afgerond. Jeroen was daarna nog niet uitgeleerd en heeft zijn loopbaan bij ons vervolgd tot contactlensspecialist. Jeroen kiest ervoor om nachtlenzen te dragen en geeft hier graag advies over.

 • Debbie van der Klok

  Opticien & Contactlensspecialist in Opleiding
  Herestraat

  Debbie is vanaf 2014 in de optiek werkzaam, in 2021 kwam ze ons gezellige team in de Herestraat versterken. Ze wil graag verder leren en studeert daarom verder als contactlensspecialist. Debbie vindt het elke dag nog erg leuk om klanten te helpen met het vinden van het juiste montuur en glazen en geeft hiervoor ook graag een passende brilmeting.

 • Klaas Ouwinga

  Opticien
  Verlengde Hereweg

  Uit eigen ervaring weet Klaas dat het dragen van zowel enkelvoudige Eyezen FIT als multifocale Varilux Xclusive 4D  maatwerkglazen veel kijkcomfort biedt. Na een uitgebreide oogmeting adviseert hij met behulp van de Visioffice2 (computergestuurd meetapparatuur die de stand van uw specifieke bril meet) een op maat gemaakt glas, passend bij je persoonlijke lifestyle en kijkwensen.

 • Mike Bosscher

  Opticien
  Herestraat

  Ook Mike is als zoon van Chris en Yvonne opgegroeid met de optiek. Na zijn studies Detailhandel en het Cios, bleef de optiek hem trekken en besloot ook hij om de opleiding tot Opticien te volgen. Na een aantal jaar elders te hebben gewerkt, stapte hij in 2020 over naar het bedrijf van zijn familie. Als fanatieke volleyballer weet Mike waar een sportbril aan moet voldoen en hij geeft je hier dan ook graag advies in.

 • Peter Bos

  Opticien
  Herestraat

  In 2022 is Peter bij ons team in de Herestraat komen werken. De variatie in zijn werk, vindt hij het leukste aan ons beroep. Als hij niet aan het werk is staat hij graag in de sportschool. Peter heeft oog voor detail en helpt u graag aan de juiste sterkte in de mooiste bril.

 • Dennis Mintjes

  Opticien
  Alle Vestigingen

  Dennis heeft in 2022 zijn diploma tot opticien behaald. Zijn stage liep hij in Bedum en gaat hij nu als opticien aan de slag. Hij vindt het vak een leuke uitdaging hebben en is van mening dat je van elke uitdaging weer iets nieuws kan leren.

 • Sam Salomons

  Leerling opticien
  Verlengde Hereweg

  Na 2 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang, besloot Sam het roer om te gooien en aan de BBL-Optiek opleiding te beginnen. De focus op mode en het technische aspect spraken Sam erg aan en dus leert hij aan de Verlengde Hereweg alle kneepjes van het vak.

 • Ronald Smit

  Werkplaats medewerker
  Herestraat

  Binnenkort meer informatie

 • Nikki Rengers

  Office en Marketing medewerkster
  Herestraat 

  In april 2022 is Nikki bij ons komen werken. Ze heeft verschillende creatieve opleidingen afgerond en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ze bij Woldringh Optiek. Naast haar taken als office medewerkster kan ze haar creativiteit kwijt door de marketing te verzorgen.

 • Yvon Rozema

  Administratief medewerkster
  Verlengde Hereweg 

  Samen met haar twee collega’s verzorgt ze de administratie van onze drie vestigingen. Sinds de jaren tachtig is ze al werkzaam bij Woldringh Optiek, waar ze eerst als winkelmedewerkster begon. Later maakte ze de switch naar de administratie. Ze is te vinden aan de Verlengde Hereweg en helpt je graag met je administratieve vragen.

 • Mirjam de Jong

  Management assistente
  Herestraat

  Bij ons familiebedrijf, waar ze ondersteunende taken verricht, voelt Mirjam zich prima op haar plek. Dankzij de korte lijnen doet haar mening er toe, iets wat ze bij de grote concerns miste. Naast administratie helpt Mirjam met PR en personeelszaken.

 • Willy & Madge Woldringh

  Oprichters van Woldringh Optiek
  Alle vestigingen

  Willy en Madge zijn in 1964 in de Herestraat gestart en hebben het bedrijf uit laten groeien naar de huidige drie vestigingen. Inmiddels zijn ook hun drie kinderen, twee schoonzonen en drie kleinkinderen de optiek in gestapt, dit tot grote vreugde van de beide oprichters. In 2001 werden de zaken formeel overgedragen aan zoon Willem, maar achter de schermen helpen Madge en Willy nog steeds waar ze kunnen.

 • Tally Norder

  Algemene ondersteuning
  Alle vestigingen

  Tally, partner van Willem, werkt als verpleegkundig specialist in het UMCG. Bij Woldringh helpt zij achter de schermen aan de marketing en website beheer. Als 50-plusser kan ze haar ervaringen delen over zowel multifocale contactlenzen als de indoorbril, die ze tijdens haar zaal rondes, maar ook bij de computer gebruikt.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op