Contactinformatie Maak een afspraak menu

Maak kennis met ons team

Drie generaties Woldringh, een (h)echt familiebedrijf

 • Chris Bosscher

  Algemeen manager, Optometrist, Contactlensspecialist & Opticien
  Alle vestigingen

  Inmiddels ruim 30 jaar geleden kwam Chris in het familiebedrijf van zijn schoonfamilie werken. Hij is één van de vertrouwde gezichten van Woldringh. Chris gaat voor tevreden klanten én medewerkers. Naast zijn werk op de winkelvloer is hij nauw betrokken bij het totale bedrijfsmanagement.

 • Willem Woldringh

  Algemeen directeur
  Alle vestigingen

  Houdt zich vooral bezig met personeelszaken, marketing, automatisering, boekhouding en leverancierscontacten. Door zijn technische achtergrond zoekt hij telkens naar nieuwe ontwikkelingen in de optiek. Als sportduiker is hij ook onze zwem- en duikbrillen specialist, met (lees)glazen op de juiste sterkte.

 • Yvonne Woldringh

  Management & Opticien
  Herestraat

  Haar afwisselende baan met verschillende werkzaamheden binnen het familiebedrijf zorgt voor betrokkenheid op zowel de werkvloer als in het management. Ieder familielid heeft zijn eigen specialiteit. Dit geeft een pallet aan kennis met een gezamenlijk doel: met plezier werken aan een goed product voor onze klanten.

 • Kabir Derksema

  Bedrijfsleider, Contactlensspecialist & Opticien
  Verlengde Hereweg

  Kabir is geen vreemde in de optiek branche. Al sinds 1998 bouwde hij de nodige ervaring op, in het aanmeten van brillen en contactlenzen. Erg belangrijk vind hij de passing en keuze van het montuur. “Als een bril niet zit, staat hij ook niet”.

 • Nick Bosscher

  Bedrijfsleider
  Herestraat

  Als zoon van Yvonne en Chris opgegroeid met optiek. Na zijn studie Bedrijfskunde, twee jaar optometrie gevolgd en daarna zijn opticiens opleiding afgerond. Naast zijn winkelwerkzaamheden geeft hij feedback over de bedrijfsvoering.

 • Hilbrand de Vries

  Bedrijfsleider
  Bedum

  Al meer dan 20 jaar mede verantwoordelijk voor de winkel en werkplaats in Bedum. Regelmatig bezoekt hij de optiekbeurzen voor de laatste nieuwtjes. Fanfare als hobby en heeft daardoor al menig muzikant geholpen aan een muziekbril, waarmee naast bladmuziek tegelijkertijd ook de dirigent scherp gezien wordt.

 • Roy Bangma

  Optometrist
  Herestraat & Bedum

  Roy is een echte Woldringh. Doordat zijn ouders ook een optiekwinkel hebben is het vak Roy met de paplepel ingegoten. Na zijn studie optometrie heeft Roy gewerkt bij het OMC Hanzekliniek Groningen. Toch trok de winkel hem meer aan en daarom heeft hij besloten om in de twee familie bedrijven te gaan werken. Zijn interesse ligt bij oog onderzoeken door middel van de OCT scanner. Tevens houdt Roy zich veel bezig met myopie management om bijziendheid bij kinderen onder controle te houden.

 • Ewoud Kremer

  Contactlensspecialist & Opticien
  Alle vestigingen

  Al in 1987 gestart in de optiek en daarna begonnen aan de optiek opleidingen. Na het behalen van de vakdiploma’s opticien en contactlensspecialist is de aanpassing van nachtlenzen en lenzen bij kinderen één van de uitdagingen die zijn werk extra leuk maken.

 • Bram Grit

  Contactlensspecialist & Opticien
  Herestraat

  Na een lange tijd in Friesland te hebben gewerkt keert Bram met zijn gezin weer terug naar zijn roots in Groningen. Door zijn jarenlange ervaring ben je bij Bram voor het aanmeten van lenzen aan het juiste adres.

 • Caroline van Til

  Contactlensspecialist & Opticien
  Alle vestigingen

  Caroline volgde haar opleiding in Utrecht, maar als geboren Groningse is ook zij graag werkzaam in het hoge noorden. Met de nieuwste spleetlampcamera kan zij het oog grondig  onderzoeken en lenzen optimaal controleren.

 • Klaas Ouwinga

  Opticien
  Verlengde Hereweg

  Uit eigen ervaring weet Klaas dat het dragen van zowel enkelvoudige 360 FIT als multifocale Varilux Xclusive 4D  maatwerkglazen veel kijkcomfort biedt. Na een uitgebreide oogmeting adviseert hij met behulp van de Visioffice2 (computergestuurd meetapparatuur die de stand van uw specifieke bril meet) een op maat gemaakt glas, passend bij uw persoonlijke lifestyle en kijkwensen.

 • Jeroen Meinardi

  Contactlensspecialist & Opticien
  Alle vestigingen

  Sinds 2015 is Jeroen werkzaam bij Woldringh Optiek. Bij ons heeft hij zijn opleiding tot opticien gevolgd en goed afgerond. Jeroen was daarna nog niet uitgeleerd en heeft zijn loopbaan bij ons vervolgt tot contactlensspecialist.

 • Wia Cazemier

  Opticien
  Herestraat

  Wia heeft in 2007 de succesvolle switch naar het mooie optiekvak gemaakt. Door ervaring, opleiding en deskundigheid als opticien, kleur- en gezichtsvormen consulent plukt u daar nu de vruchten van bij Woldringh Optiek. Zij helpt u graag op haar eigen enthousiaste en vrolijke wijze aan een mooi montuur, perfect passend bij u, en kan u alles over ons glasassortiment vertellen. In haar vrije tijd is Wia erg creatief met naald en draad en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat u ook op de nabij-afstanden zo scherp mogelijk ziet!

 • Mike Bosscher

  Opticien
  Herestraat, Bedum

  Net als Nick en zoon van Yvonne en Chris is Mike opgegroeid met optiek. Na zijn studie Detailhandel en het Cios, bleef de optiek toch hem toch trekken en besloot hij eerst te gaan werken bij een grote landelijke keten. Nu werkt hij Woldringh Optiek als Opticien.

 • Jessica Salomons

  Leerling opticien
  Bedum

  Jessica is ook gegrepen door de optiek en leert bij ons alle kneepjes van het vak naast haar BBL optiek opleiding in Zwolle. Je zult haar vooral tegenkomen in onze winkel in Bedum.

 • Lieke Holthof

  Administratie, facilitaire zaken & montuur- en glas adviseuse
  Herestraat

  Lieke is afgestuurd als Facilitair manager. Ze begon in de winkel als verkoper en voor een advies over brillen of glazen, bent u bij haar dus nog steeds aan het goede adres. Echter sinds 2018 houdt ze zich grotendeels met de administratie en facilitaire zaken bezig. Waar ze uiteraard al uw bril en lensvragen maar ook administratieve vragen graag beantwoord.

 • Yvon Rozema

  Administratief medewerkster
  Verlengde Hereweg 

  Samen met twee collega’s verzorgt ze de administratie van onze drie vestigingen. Sinds de jaren tachtig werkzaam bij Woldringh Optiek, eerst ook als winkelmedewerkster later volledig op de administratie. Voor alle vragen op administratief gebied kunt u bij haar terecht.

 • Mirjam de Jong

  Management assistente
  Herestraat

  Bij ons familiebedrijf, waar ze ondersteunende taken verricht, voelt Mirjam zich prima op haar plek. Dankzij de korte lijnen doet haar mening er toe, iets wat ze bij de grote concerns miste. Naast administratie helpt Mirjam met PR en personeelszaken.

 • Willy & Madge Woldringh

  Oprichters van Woldringh Optiek
  Alle vestigingen

  Willy en Madge zijn in 1964 in de Herestraat gestart en hebben het bedrijf uit laten groeien naar de huidige drie vestigingen. Inmiddels zijn ook hun drie kinderen, twee schoonzonen en twee kleinkinderen de optiek in gestapt, dit tot grote vreugde van de beide oprichters. In 2001 werden de zaken formeel overgedragen aan zoon Willem, maar achter de schermen helpen Madge en Willy nog steeds waar ze kunnen.

 • Tally Norder

  Algemene ondersteuning
  Alle vestigingen

  Tally, partner van Willem Woldringh, werkt als verpleegkundig specialist in het UMCG. Bij Woldringh helpt zij achter de schermen aan de marketing en website beheer. Als 40-plusser kan ze haar ervaringen delen over zowel multifocale contactlenzen als de indoorbril, die ze tijdens haar zaal rondes, maar ook bij de computer gebruikt.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer u meer vragen heeft.

Neem contact op