Contactinformatie Maak een afspraak menu

Maak kennis met ons team

Drie generaties Woldringh, een (h)echt familiebedrijf

 • Chris Bosscher

  Algemeen manager, optometrist, contactlensspecialist en opticien
  Alle vestigingen

  Inmiddels ruim 25 jaar het vertrouwde gezicht van Woldringh, vooral in Bedum waar hij als optometrist met enthousiasme voor tevreden klanten gaat. Ruim 25 jaar geleden kwam Chris in het familiebedrijf van zijn schoonfamilie werken waar hij tevens nauw betrokken is bij het totale bedrijfsmanagement.

 • Willem Woldringh

  Algemeen directeur
  Alle vestigingen

  Houdt zich vooral bezig met personeelszaken, marketing, automatisering, boekhouding en leverancierscontacten. Door zijn technische achtergrond zoekt hij telkens naar nieuwe ontwikkelingen in de optiek. Als sportduiker is hij ook onze zwem- en duikbrillen specialist, met (lees)glazen op de juiste sterkte.

 • Yvonne Woldringh

  Management & opticien
  Herestraat

  Haar afwisselende baan met verschillende werkzaamheden binnen het familiebedrijf zorgt voor betrokkenheid op zowel de werkvloer als in het management. Ieder familielid heeft zijn eigen specialiteit. Dit geeft een pallet aan kennis met een gezamenlijk doel: met plezier werken aan een goed product voor onze klanten.

 • Kabir Derksema

  Bedrijfsleider, contactlensspecialist, opticien
  Verlengde Hereweg

  Kabir is geen vreemde in de optiek branche. Al sinds 1998 bouwde hij de nodige ervaring op, in het aanmeten van brillen en contactlenzen. Erg belangrijk vind hij de passing en keuze van het montuur. “Als een bril niet zit, staat hij ook niet”.

 • Nick Bosscher

  Opticien
  Bedum & Herestraat

  Als zoon van Yvonne en Chris opgegroeid met optiek. Na zijn studie Bedrijfskunde, twee jaar optometrie gevolgd en nu bezig met de versnelde optiek opleiding. Naast zijn winkelwerkzaamheden geeft hij feedback over de bedrijfsvoering.

 • Hilbrand de Vries

  Bedrijfsleider
  Bedum

  Al meer dan 19 jaar mede verantwoordelijk voor de winkel en werkplaats in Bedum. Regelmatig bezoekt hij de optiekbeurzen voor de laatste nieuwtjes. Fanfare als hobby en heeft daardoor al menig muzikant geholpen aan een muziekbril, waarmee naast bladmuziek tegelijkertijd ook de dirigent scherp gezien wordt.

 • Pieter van der Meulen

  Optometrist, contactlensspecialist, opticien
  Verlengde Hereweg & Herestraat

  Als optometrist screent Piet de gezondheid van de ogen. Hij onderzoekt bijvoorbeeld de samenwerking van de ogen en geeft aandacht aan het comfortabel en natuurlijk zien. Met zijn jarenlange ervaring is hij een aanwinst voor ons team.

 • Roy Bangma

  Optometrist
  Alle vestigingen

  Binnenkort meer info.

 • Bart Luining

  Contactlensspecialist, opticien
  Herestraat

  Als opticien in opleiding was Bart al werkzaam bij Woldringh Optiek. Na elders enige werkervaring op te hebben gedaan, is Bart nu weer terug. Bij ons heeft hij zijn opleiding tot contactlensspecialist afgemaakt. Met veel plezier controleert Bart alle contactlensdragers en geeft ze adviezen over het dragen van de lenzen.

 • Ewoud Kremer

  Contactlensspecialist, opticien
  Alle vestigingen

  Al in 1987 gestart in de optiek en daarna begonnen aan de optiek opleidingen. Na het behalen van de vakdiploma’s opticien en contactlensspecialist is de aanpassing van nachtlenzen en lenzen bij kinderen één van de uitdagingen die zijn werk extra leuk maken.

 • Bram Grit

  Contactlensspecialist, opticien
  Herestraat

  Na een lange tijd in Friesland te hebben gewerkt keert Bram met zijn gezin weer terug naar zijn roots in Groningen. Door zijn jarenlange ervaring ben je bij Bram voor het aanmeten van lenzen aan het juiste adres.

 • Caroline van Til

  Contactlensspecialist, opticien
  Alle vestigingen

  Caroline volgde haar opleiding in Utrecht, maar als geboren Groningse is ook zij graag werkzaam in het hoge noorden. Met de nieuwste spleetlampcamera kan zij het oog grondig  onderzoeken en lenzen optimaal controleren.

 • Klaas Ouwinga

  Opticien
  Verlengde Hereweg

  Uit eigen ervaring weet Klaas dat het dragen van zowel enkelvoudige 360 FIT als multifocale Varilux Xclusive 4D  maatwerkglazen veel kijkcomfort biedt. Na een uitgebreide oogmeting adviseert hij met behulp van de Visioffice2 (computergestuurd meetapparatuur die de stand van uw specifieke bril meet) een op maat gemaakt glas, passend bij uw persoonlijke lifestyle en kijkwensen.

 • Anna Antonides

  Contactlensspecialist, opticien
  Herestraat

  Anna heeft vooral interesse in mooie brillenmerken en gaat graag samen met u op zoek naar een montuur wat uw persoonlijkheid onderstreept. Naast de opleidingen tot opticien en contactlensspecialist heeft zij ook cursussen gevolgd waardoor zij kijk heeft op kleurtypes en gezichtsvormen en welk montuur daar goed bij past. Anna heeft persoonlijke ervaring met hogere sterktes en maakt u graag wegwijs in de mogelijkheden binnen de ruime keuze in ons glas-assortiment.

 • David Keuning

  Opticien
  Herestraat

  Voor het juiste advies van monturen en glazen zit je bij David helemaal goed. David werkt al enkele jaren binnen de optiek. David is van mening dat iedereen een bril kan dragen die goed bij diegene past. Technische en modisch moet alles kloppen. David heeft ervoor gekozen om verder te studeren en houdt zich daarom ook veel met onze marketing bezig.

 • Jeroen Meinardi

  Contactlensspecialist, opticien
  Alle vestigingen

  Sinds 2015 is Jeroen werkzaam bij Woldringh Optiek. Bij ons heeft hij zijn opleiding tot opticien gevolgd en goed afgerond. Jeroen is echter nog niet uitgeleerd en vervolgt zijn loopbaan bij ons met de opleiding tot contactlensspecialist.

 • Bente Meendering

  Opticien
  Verlengde Hereweg

  In 2014 begon Bente als winkel-medewerkster in de optiek. Ze was hierover zo enthousiast, dat ze de opleiding tot opticien is gaan volgen. Het leuke aan haar vak vindt ze de uitdaging om een klant gelukkig te maken met een modieuze bril die met veel kijk plezier gedragen wordt.

 • Wia Cazemier

  Opticien
  Herestraat

  Wia heeft 10 jaar geleden de succesvolle switch naar het mooie optiekvak gemaakt.
  Links en rechts ervaring opgedaan waarvan u nu de vruchten plukt bij Woldringh Optiek.
  Zij helpt u graag op haar eigen enthousiaste en vrolijke wijze aan een mooi montuur en kan u alles over ons glasassortiment vertellen. In haar vrije tijd is Wia erg creatief met naald en draad en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is dat u ook op de nabij-afstanden zo scherp mogelijk ziet!

 • Lieke Holthof

  Administratie, facilitaire zaken, montuur- en glas adviseuse
  Herestraat

  Lieke is afgestuurd aan de Hanzehogeschool als Facilitair manager. Ze begon in de winkel als verkoper en voor een advies over brillen of glazen, bent u bij haar dus nog steeds aan het goed adres. Echter sinds 2019 houdt ze zich grotendeels met de administratie en marketing bezig. Waar ze uiteraard al uw bril en lensvragen maar ook administratieve vragen graag beantwoord.

 • Yvon Rozema

  Administratief medewerkster
  Verlengde Hereweg 

  Samen met twee collega’s verzorgt ze de administratie van onze drie vestigingen. Sinds de jaren tachtig werkzaam bij Woldringh Optiek, eerst ook als winkelmedewerkster later volledig op de administratie. Voor alle vragen op administratief gebied kunt u bij haar terecht.

 • Mirjam de Jong

  Management assistente
  Herestraat

  Bij ons familiebedrijf, waar ze ondersteunende taken verricht, voelt Mirjam zich prima op haar plek. Dankzij de korte lijnen doet haar mening er toe, iets wat ze bij de grote concerns miste. Naast administratie helpt Mirjam met PR en personeelszaken.

 • Willy & Madge Woldringh

  Oprichters van Woldringh Optiek
  Alle vestigingen

  Willy en Madge zijn in 1964 in de Herestraat gestart en hebben het bedrijf uit laten groeien naar de huidige drie vestigingen. Inmiddels zijn ook hun drie kinderen, twee schoonzonen en twee kleinkinderen de optiek in gestapt, dit tot grote vreugde van de beide oprichters. In 2001 werden de zaken formeel overgedragen aan zoon Willem, maar achter de schermen helpen Madge en Willy nog steeds waar ze kunnen.

 • Tally Norder

  Algemene ondersteuning
  Alle vestigingen

  Tally, partner van Willem Woldringh, werkt als verpleegkundig specialist in het UMCG. Bij Woldringh helpt zij achter de schermen aan de marketing en website beheer. Als 40-plusser kan ze haar ervaringen delen over zowel multifocale contactlenzen als de indoorbril, die ze tijdens haar zaal rondes, maar ook bij de computer gebruikt.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer u meer vragen heeft.

Neem contact op