fbpx
menu

Lenstypen

Wilt u de vrijheid van scherp zicht ervaren zonder bril? Dan kunt u denken aan contactlenzen. Voor ieder type contactlens kunt u bij Woldringh Optiek terecht. Of u nu liever harde lenzen of zachte lenzen wilt aanschaffen. 

Soort lenzen
Er is zoveel keuze, waarbij het belangrijk is wanneer en hoe vaak u de lenzen zult gebruiken. Naast de bril? Of toch liever de hele dag door ter vervanging van een bril? Wij bieden ook de optie om te kiezen voor nachtlenzen. Deze harde lenzen zijn uitermate geschikt voor mensen met een sterkte tot en met -4,00 dioptrie. Overdag hoeft u dan geen bril of lenzen meer te dragen. Ook multifocale lenzen zijn leverbaar via ons. Met deze lenzen kunt u zowel dichtbij als veraf scherp zien.

Professionele oogzorg
Alleen met professionele oogzorg is het mogelijk om succesvol en veilig contactlenzen te dragen. Deze zorg is bij Woldringh Optiek uiteraard vanzelfsprekend. Bij ons worden uw lenzen aangemeten door gediplomeerde contactlensspecialisten en optometristen. De gezondheid van uw ogen is een kostbaar bezit, daarom kunt u zes dagen per week bij ons terecht voor controles of wanneer u hinder ervaart. Woldringh Optiek is aangesloten bij de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactspecialisten) en de OVN (Optometristen Vereniging Nederland). Onze contactlensspecialisten en optometristen volgen regelmatig bij- en nascholing en zijn op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen die op de markt aanwezig zijn.

Lens kwijt?
Het is erg vervelend wanneer u plots een lens mist, door verlies of beschadiging. In de meeste gevallen kunnen wij direct uit onze voorraad een nieuwe lens of een nieuw set lenzen leveren.

Verantwoord en voordelig lenzen dragen?
Bij Woldringh Optiek kunt u ervoor kiezen om de lenzen in één keer te betalen, of maandelijks via een automatische incasso. De gespreide maandelijkse betaling kost u niets extra’s en is in de meeste gevallen zelfs voordeliger voor u. Lenzen zijn mogelijk voor ieder budget. U bent van harte welkom om met één van onze contactlensspecialisten of optometristen uw kijkwensen en lensmogelijkheden te bespreken. U heeft bij Woldringh Optiek een proefperiode van acht weken waarin we samen met u kijken naar de juiste kijkoplossing en lenskeuze.

Nieuws
Momenteel is Myopie-controle een actueel onderwerp. Bij dit onderzoek wordt gekeken naar de invloeden van de leefomstandigheden en de groei van het oog die de toename van de myopie (de negatieve sterkte) beïnvloed. Ook wordt er gekeken naar de invloed van de plaats waar het licht op het netvlies valt, wat de invloed van de groei van het oog zou kunnen beïnvloeden. Nachtlenzen zouden hier een positieve invloed op kunnen hebben.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op