fbpx
menu

Nachtlenzen

Er gaat een wereld voor je open met Nachtlenzen. Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen jongeman

Wat zijn nachtlenzen?

Nachtlenzen zijn daarmee een goede oplossing als je last hebt van je lenzen, door bijvoorbeeld droge ogen, hooikoorts of vuiltjes achter je lens. Doordat je overdag geen lenzen draagt, heb je hier dus geen last van. Maar ook tijdens het sporten of op vakantie zijn Nachtlenzen ideaal. Nachtlenzen geven je comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent. De nieuwste Nachtlens Pro is grofweg geschikt voor oogafwijkingen van 0.00 tot -5.50 Dpt met een maximale cilinder van -2.00 Dpt. . Klik hier om de nachtlenzen test te doen!

Bekijk de video over nachtlenzen

Voordelen nachtlenzen

  • Corrigeren de ogen terwijl u slaapt
  • Overdag geen bril of lenzen in
  • Alle vrijheid om te sporten en zwemmen
  • Goede oplossing bij droge ogen of allergieën
  • Bewezen dat bij kinderen de sterkte minder snel achteruit gaat

Er bestaat ook een bijzondere variant van een nachtlens voor myopie management.  Deze lenzen kunnen de steeds hogere brilsterkte afremmen tijdens de groei van een kind.

Heb je nog meer vragen? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet! Of kom langs in de winkel en vraag één van onze medewerkers voor meer informatie.

Nu €40 Cashback op Nachtlenzen

Koop voor 31 januari 2022 nieuwe Nachtlenzen en krijg  €40 terug, klik hier voor details.