fbpx
menu

Kidscare plan

Pssst… Heb je al gehoord van ons Kidscare plan? 

Ieder kind een gave bril

Woldringh Optiek wil dat ieder kind een leuke bril op heeft. Daarom hebben we het Kidscare plan. De mooiste en gaafste kinderbrillen; daar zijn we altijd naar op zoek. Van peuter tot tiener, wij hebben een leuke bril voor uw kind.

Ieder kind groeit en brillenglazen moeten soms van sterkte veranderen. Ook tijdens het spelen kan er wel eens iets gebeuren met de bril. Die zorg nemen we graag van je over!

Binnenkort worden ook contactlenzen aan het Kidscare plan toegevoegd, informeer alvast naar de mogelijkheden.

Meteen voordeel

Zodra je bij ons een super kinderbril hebt uitgezocht gaan de voordelen beginnen. Je betaalt voor het montuur slechts 50% van de prijs en het eerste paar glazen is inclusief.

Kidscare Bril is een abonnement van één of twee jaar waarbij je maandelijks een bedrag betaalt*. In deze twee jaar krijgt de deelnemer elke tweede, derde of vierde bril, alle extra glazen, alle zonnebrillen op sterkte en sportbrillen voor de helft van de prijs, mits in dezelfde categorie. Zelfs op reparaties die buiten de garantie vallen heb je steeds 50% korting. 

Keuze uit verschillende varianten

Kidscare goed – € 11,50 per maand
Kunststof glazen met een normale ontspiegeling en kraswerende coating. Looptijd 2 jaar, starten kan tot en met het 12e jaar.

Kidscare beter – € 13,50 per maand
Kunststof glazen, ontspiegeling met UV-bescherming, vuilafstotende en
kraswerende coating. Looptijd 2 jaar, starten kan tot en met het 12e jaar.

Kidscare best – € 16,50 per maand
Gepersonaliseerde Eyen Kids glazen op honderdste dioptrie nauwkeurig, speciaal afgestemd op vorm en de draagwijze van het montuur. Ontspiegelde kunststof glazen met UV-bescherming en vuilafstotend. Looptijd 2 jaar, starten kan tot en met het 12e jaar.

Kidscare special – € 17,50 per maand
Ultiem gepersonaliseerde extra dunne Eyen Kids Fit glazen op honderdste dioptrie nauwkeurig. Ontspiegelde kunststof glazen met UV-bescherming en vuilafstotend. Looptijd 2 jaar, starten kan tot en met het 12e jaar.

Kidscare Myopie Behandelplan – € 61,00 per maand
Behandelplan met ontspiegelde kunststof glazen, met UV-bescherming, vuilafstotende en kraswerende coating die de myopisering bij kinderen remmen. Daarnaast zijn ook de vervolg halfjaarlijkse controles en optometrische onderzoeken bij de prijs inbegrepen. Looptijd miniaal 1 jaar na levering nieuwe glazen, daarna €19 per maand voor voorzetting behandelplan zonder nieuwe glazen.  Betaal je het systeem liever in één keer, dan kost het eerste behandeljaar €744 ( inclusief het eerste paar glazen, en 50% korting op montuur en verdere aankopen)

Ben je onder behandeling van een oogarts of orthoptist? Dan betaal je  slecht  €47,50 per maand voor het eerste paar glazen en je krijgt daar ook 50% korting op het montuur en extra aankopen.

Voor alle myopie behandel glazen geldt: Gratis nieuwe glazen als binnen 12 maanden na aanschaf van de glazen de sterkte met meer dan 0.75 Dpt afwijkt. 

Voor meer informatie over de speciale Myopie remmende glazen. Meer informatie over bijziendheid bij kinderen vind je op hier.

Voordelen

 • Ieder kind één of meer gave brillen
 • Meteen voordeel van 50% op de montuurprijs
 • Eerste paar glazen inclusief
 • 5 varianten qua glazen
 • 50% korting op artikelen in dezelde categorie:
  • extra glazen
  • reservebrillen
  • zonnebrillen op sterkte
  • onderdelen buiten de garantie

*het bedrag mag ook in één keer afgerekend worden in plaats van de maandelijkste betalingen.

Als u geen gebruik wilt of kunt maken van één van de speciale Kidscare systemen hebben wij ook een Bril Lease Systeem waarbij de betaling in 2 jaar gespreid wordt. Ook hebben wij een Bril Zeker Plan waarbij de bril verzekerd is tegen schade en verlies.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op