fbpx
menu

Over Woldringh

Woldringh Optiek is begonnen in 1964 in de Herestraat en uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met twee winkel in Groningen en één in Bedum. Het totale team bestaat uit een twintigtal medewerkers.

De oprichters van Woldringh Optiek, Willy en Madge Woldringh, zijn achter de schermen nog altijd nauw betrokken bij het familiebedrijf.  De broer van Willy, Mans Woldringh, was vroeger juwelier-opticien Woldringh in Uithuizen. In 2001 heeft zoon Willem Woldringh het optiekbedrijf overgenomen en runt dit samen met zijn zus Yvonne Woldringh en haar man Chris Bosscher. Maar hier houdt het familiebedrijf niet op. De beide zonen Nick en Mike van Yvonne en Chris werken ook in het bedrijf. Daarnaast werkt Woldringh Optiek nauw samen met Bangma optiek Drachten, waar zus Sandra Woldringh samen met haar man Ide Bangma de optiekwinkel van zijn ouders hebben voortgezet. Hun zoon Roy Bangma werkt bij Bangma optiek als optometrist. Achter de schermen werkt  Tally, de partner van Willem, ook mee aan fotografie/marketing.  U ziet, Woldringh Optiek kan zich echt een familiebedrijf noemen.

Als beste getest van Groningen

Tijdens de grote opticiens test van het Dagblad van het Noorden, scoort Woldringh Optiek met een 8.5 als beste van Groningen. Deze waardering willen we vasthouden door het leveren van maatwerk en door voorop te lopen met innovatieve technieken, materialen, apparatuur en een hoogopgeleid team van medewerkers.

Het hele Woldringh Team gaat voor tevreden klanten en denkt allemaal met elkaar mee.  Medewerkers geven graag een gefundeerd advies over de mogelijkheden, toegesneden op de persoon en eventuele oog klachten. Er wordt geen bril of lenzen verkocht maar een kijk oplossing.

Op de onafhankelijke website Klantenvertellen wordt regelmatig een beoordeling gegeven door klanten, Woldringh Optiek ik trots op het rapportcijfer.

Gouden jubileum

In oktober 2014 vierde Woldringh Optiek haar 50 jarig bestaan. Ter ere van het jubileum hebben we een brochure uitgegeven, die u hier nog kunt bekijken. Naar aanleiding van de grote verbouwing van de winkel Herestraat is vlak voor het 55 jarig bestaan een huis aan huis folder in de provincie verspreid.

Waarom Woldringh Optiek? Bekijk de video hieronder

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op