fbpx
Contactinformatie Maak een afspraak menu

Over Woldringh

Woldringh Optiek is begonnen in 1964 in de Herestraat en uitgegroeid tot een echt familie bedrijf met drie vestigingen en 22 medewerkers.

Als enige optiekzaak in Groningen hebben wij meerdere optometristen en zijn bevoegd om het oog te screenen op eventuele oogaandoeningen. Indien noodzakelijk wordt u naar uw huis- of oogarts doorverwezen. Zo krijgen uw ogen op een snelle manier de zorg die ze nodig hebben.

Als beste getest van Groningen

Tijdens de grote opticiens test van het Dagblad van het Noorden, scoort Woldringh Optiek met een 8.5 als beste van Groningen. Deze waardering willen we vasthouden door het leveren van maatwerk en door voorop te lopen met innovatieve technieken, materialen, apparatuur en een hoogopgeleid team van medewerkers.

Het hele Woldringh Team gaat voor tevreden klanten en we denken allemaal met elkaar mee. We geven graag een gefundeerd advies over de mogelijkheden, toegesneden op de persoon en eventuele oog klachten.

Gouden jubileum

In oktober 2014 vierde Woldringh Optiek haar 50 jarig bestaan. Ter ere van het jubileum hebben we een brochure uitgegeven, die u hier nog kunt bekijken.

Waarom Woldringh Optiek? Bekijk de video hieronder

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer u meer vragen heeft.

Neem contact op