fbpx
menu

DITA. CATEGORY OF ONE.

op 12 oktober 2019 haalde Woldringh Optiek de gehele collectie brillen en zonnebrillen in huis van het grensverleggende en stijlvolle merk DITA. De mooiste mode-brillen en -zonnebrillen hebben we natuurlijk in onze collectie gehouden. Kom langs en laat je verrassen door de prachtige monturen van dit merk.

IEDER MONTUUR UNIEK

DITA heeft stijl, dat zie je én dat voel je. Elke bril is een echt art-work. Bij DITA wordt alles in eigen huis geproduceerd, tot aan de schroeven en de neuspads toe. Het bereikt als enige merk het afwerkingsniveau van luxe horloges. Elke DITA bril en zonnebril is uniek, net als jij.

Dita afbeelding 1

HANDGEMAAKTE MONTUREN VAN DE BESTE KWALITEIT

Iedere bril van DITA heeft een productietijd van 8 maanden en 320 handelingen voordat het bij ons in de winkel ligt. En dat is niet voor niets. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor deze brillen, die gemaakt worden van titanium verguld met 12 of 18 karaat goud, witgoud of palladium.

De mooie acetaat platen met een hoge hardheid zorgen ervoor dat de goede pasvorm gewaarborgd blijft en de bril nog prettiger draagt.

DITA DEALER

DITA Eyewear is exclusief voor Noord Nederland verkrijgbaar bij Woldringh Optiek Groningen aan de Herestraat 21.

We hebben een grote collectie brillen en zonnebrillen in huis. Kom langs en laat je inspireren door deze prachtige monturen!

Dita afbeelding

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op