fbpx
menu
Leestijd: 2 minutes

Ontdek onze najaarsacties

De bomen beginnen te verkleuren en de dagen worden donkerder. Het najaar is in aantocht! Daar wil je optimaal van kunnen genieten met scherp zicht en een mooi nieuw montuur. 

Bij Woldringh Optiek hebben wij daarom een aantal mooie acties en evenementen voor je in de planning staan. Ontdek onze najaarsacties!

WOOW dag: zaterdag 1 oktober in Bedum

Wil je de donkere dagen in het najaar wat opfleuren dan is het merk WOOW een perfecte keuze! Ze staan bekend om hun opvallende, unieke en kleurrijke monturen. 

Speciaal voor deze WOOW dag is er op zaterdag 1 oktober een uitgebreide collectie aanwezig in onze winkel in Bedum. Bij aankoop van een montuur en glazen krijg je van ons ook nog een mooi kado. 

Wil je meer informatie over deze WOOW dag? bekijk dan ons nieuwsbericht. Gelijk een afspraak maken? Dat kan ook via onze online agenda of bel 050-3116321

Oogmeetweken in samenwerking met Blond Amsterdam.

Zie je nog scherp? Al die mooie herfstkleuren daar wil je optimaal van kunnen genieten. Daarom hebben wij bij Woldringh Optiek nu de oogmeetweken. Tijdens de oogmeetweken kan je bij onze winkels langskomen voor een gratis oogmeting (normaal €45) zodat je zeker kan zijn van scherp zicht.

De oogmeetweken zijn in samenwerking met Blond Amsterdam.

Het razend populaire servies merk Blond Amsterdam heeft al eerder samengewerkt met de oogmeetweken en ook dit jaar zijn ze er weer bij. Tijdens de oogmeetweken krijg je bij de aankoop van een complete bril of bij de aanmeting en aanschaf van een lenzenpakket een mooie limited edition giftset van Blond Amsterdam. 

Meer lezen over de oogmeetweken en de voorwaarden? Voor meer informatie klik hier. Of maak gelijk een afspraak via onze online agenda of bel 050-3116321

Oogmeetweken 2022

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op