fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Vacature Optometrist (reeds vervuld)

Wij zijn op zoek naar een Optometrist! 

Woldringh Optiek is een familiebedrijf met drie vestigingen in het Noorden. Wij werken met mooie bril collecties, hebben een uitgebreide contactlenspraktijk en onze eigen optometristen.

Ben jij die optometrist die ervaring heeft met nachtlenzen en myopie management? Dan ben jij degene die in ons team van opticiens, optometristen en contactlensspecialisten past! 

Voor de vacature Optometrist vragen wij: 

  • HBO diploma optometrie (of je zit in je laatste jaar) 
  • Kennis van Low Vision is een pré
  • Kennis van Myopie Management is een must 
  • Vanaf 1 dag in de week, geen zaterdagen 
  • Inzetbaar in alle vestigingen 

Wij vinden het belangrijk dat je kennis hebt van Myopie Management en dat je kan werken met de Menicon Bloom en MiSight lenzen. Ook werken wij met de MiyoSmart glazen van Hoya.

Wij beschikken over een OCT inclusief as-lengte meting, voor onze myopie management praktijk. Ook maken wij gebruik van de Essilor AVA refractie apparatuur (op 0,01 dpt nauwkeurig). 

Ben jij die optometrist die naast gezondheidszorg ook de commerciële kant van de winkel leuk vindt? Jij en je kennis zijn van harte welkom in ons gezellig team. Stuur je motivatiebrief en een CV met foto naar solliciteren@woldringh.nl t.a.v. Chris Bosscher en wellicht zien we jou binnenkort in onze winkel.

Solliciteren

Mail naar solliciteren@woldringh.nl of solliciteer snel en gemakkelijk via ons contactformulier

Solliciteer nu!