fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Zorg voor de ogen van je kind, juist nu!

Omdat kinderen nu tijdens de corona crisis veelal thuis les krijgen, meestal via pc, laptop of tablet, en veel minder buiten spelen vanwege de 1,5-meter-regel, is het belangrijker dan ooit om goed te letten op de ogen van onze kinderen om problemen op latere leeftijd te voorkomen. Daarom bieden wij ouders een gratis telefonisch adviesgesprek aan met een van onze optometristen. Naar aanleiding van het adviesgesprek zal worden gekeken of vervolgonderzoek in de winkel nodig is.

Een gratis adviesgesprek inplannen kan via ons afspraakformulier. Onze winkels zijn open volgens de reguliere openingstijden, maar in verband met de corona maatregelen doen we graag het adviesgesprek in eerste instantie telefonisch.

Op onze website kan je ook alvast meer lezen over bijziendheid bij kinderen én alvast een snelle risicotest doen. Help je mee om samen te zorgen voor de ogen van onze kinderen?

Met dank aan het Dagblad van het Noorden kunnen we alle Groningse ouders attenderen op bijziendheid bij kinderen. Heb jij de advertentie in de krant al gezien in de krant van 22 april?

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op