fbpx
menu
Leestijd: 2 minutes

Blackfin dag – zaterdag 13 mei 2023

Toe aan een nieuw montuur?  We nodigen je graag uit om langs te komen op zaterdag 13 mei in onze winkel aan de Verlengde Hereweg voor onze speciale Blackfin dag.

Blackfin is een zeer kleurrijk en opvallend Italiaans merk. De monturen worden voornamelijk gemaakt van titanium of kunststof titanium combinatie.

Titanium is een zeer sterk materiaal. het heeft verschillende voordelen: het is erg licht, corrosiebestendig en bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Ook is het materiaal goed te bewerken en anti-allergeen, daardoor is het zeer geschikt voor brillen. Kies je een Blackfin, dan krijg je een trendy bril van hoge kwaliteit.

Speciaal voor de Blackfin dag zijn er ruim 400 monturen van Blackfin aanwezig in onze winkel,  en krijg je €100,- korting bij aanschaf van een Blackfin montuur inclusief Eyezen of Varilux glazen*. Een unieke kans om het perfecte titanium montuur voor jou uit te zoeken. 

Maak een afspraak via onze online agenda en kies voor Blackfin dag of bel onze afsprakenlijn op telefoonnummer 050-3116321

*Deze actie is alleen geldig bij Woldringh Optiek aan de Verlengde Hereweg op 13 mei 2023

Eyezen glazen

Een Eyezen-brillenglas is opgebouwd uit allemaal verschillende blokjes, deze zorgen ervoor dat de sterkte van je glazen in combinatie met een AVA oogmeting en kijkgedrag analyse compleet gepersonaliseerd zijn. Ook kan je zelf nog een aantal keuzes maken om de glazen naar wens te maken. Bijvoorbeeld UV- en blauwviolet licht bescherming in het glas en/of een Boost onderin om toch wat extra ondersteuning te bieden tijdens het lezen in een boek of op je telefoon. 

Varilux glazen 

Varilux glazen staan ook wel beter bekend als multifocale glazen. Een multifocaal glas is opgebouwd met een afloop van sterktes. Voor de pupil bevindt zich de sterkte die je nodig hebt voor de verte, deze loopt dan per millimeter af naar beneden en gaat over in de sterkte voor je leesbril onderin de glazen. Zo kan je scherp zien op verschillende afstanden. Varilux glazen zijn er voor dagelijks gebruik maar ook met specifieke eigenschappen zoals voor in de auto, voor achter de computer en als meekleurende glazen. Door te kiezen voor een AVA oogmeting kunnen ook deze glazen compleet gepersonaliseerd worden.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op