fbpx
menu
Leestijd: 2 minutes

Oogtest Online

Twijfel je of je een bril nodig hebt? Met de Woldringh oogtest online krijg je een globaal beeld van hoe goed jouw zicht is. Tijdens de online oogtest worden verschillende vragen gesteld, waarbij er wordt gekeken hoe goed je van dichtbij en veraf ziet. 

We bieden twee verschillende soorten online oogtesten aan. Een kortere versie van ongeveer 5 minuten en een uitgebreidere versie van 10 minuten. Wanneer je jouw e-mailadres achterlaat, mailen we het resultaat direct naar je toe.

Hoe betrouwbaar is een oogtest online?

Met een oogtest online krijg je een globaal idee over jouw zicht. Bijvoorbeeld of je ver- of bijziend bent. De resultaten geven een indicatie, maar zijn volgens ons niet nauwkeurig genoeg voor een betrouwbare conclusie. Mocht je dus een bril of lenzen nodig hebben? Kom dan langs voor een afspraak!

Wij adviseren om geen conclusies te trekken op basis van alleen de online oogtest.

Hoe gebruik je de online oogtest het beste?

Op basis van de resultaten van de online oogtest, kun je er voor kiezen om bij ons een professionele, nauwkeurige oogmeting te laten uitvoeren. Een oogmeting bij Woldringh Optiek bestaat uit een voormeting, automatische meting en een meting door een van onze gediplomeerde opticiens. Vervolgens geven we je een passend advies en helpen we je graag bij het verdere traject, om zorg op maat te garanderen.

Een meting bij Woldringh Optiek duurt ongeveer 30 minuten. Wanneer je ook een bril of contactlenzen aanschaft, is de meting gratis. Mocht dit niet het geval zijn, dan brengen wij kosten in rekening. Bekijk hier onze actuele prijslijst.

Let op! Deze test is alleen geschikt voor een desktop en niet voor mobiele devices. De online oogtest opent in een nieuw scherm. Het kan zijn dat het beeld iets verkleind moet worden, zodat je de antwoordknoppen onder in beeld ziet staan. Om te bepalen of jouw huidige bril of lenzen voldoen aan wat je nodig hebt, kun je deze gebruiken terwijl je de test doet.

Afspraak

Maak direct een afspraak in één van onze winkels in Groningen of Bedum!

Klik hier om een afspraak te maken