fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

De contactlens voor mensen met een digitale lifestyle

Wakker worden. E-mail checken. Naar je werk. Snapchat en Instagram checken. Nog meer e-mail. Besprekingen. Nog meer e-mail. Project afmaken. Naar de sportschool. Snapchat. Instagram. Vrienden appen voor dat etentje. Een film streamen. Nog een paar appjes.


Digitale apparaten als smartphones, tablets en computers zijn een noodzakelijk onderdeel van het dagelijks leven, maar kunnen wel hun tol eisen. De hele dag schakelen tussen on- en offline activiteiten kan je ogen overbelasten. Dat kan leiden tot vermoeidheid, droogheid en roodheid van de ogen, ook wel “Digital Eye Fatigue” genoemd.

Contactlenzen voor jouw digitale lifestyle
Biofinity Energys-contactlenzen zijn een doorbraak in de contactlenstechnologie. De combinatie van twee innovaties helpt bij het voorkomen van vermoeidheid en droogheid dat veroorzaakt kan worden door Digital Eye Fatique.

Digital Zone Optics
Een verbeterd optisch ontwerp dat de oogvermoeidheid aanpakt, dat ontstaat doordat je dan dichtbij naar een digitaal scherm kijkt.

Aquaform
Deze technologie sluit het vocht op in de lens en houdt het zacht, zodat deze comfortabeler aanvoelt tijdens het dragen. Deze natuurlijke bevochtiging kan ervoor zorgen dat je ogen minder droog aanvoelen, zelfs op momenten dat je minder knippert, bijvoorbeeld als je naar een digitaal scherm kijkt.

Tevens heeft deze lens een uitstekende luchtdoorlatendheid, dit in samenwerking met het hoge vochtgehalte, zorgen ervoor dat je ogen prettig blijven aanvoelen en er helderder, witter en gezonder uitzien.

Deze lenzen uitproberen of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij een van onze contactlensspecialisten.

Afspraak met een contactlensspecialist?

Wil je weten of jouw ogen geschikt zijn voor deze lenzen, maak dan een afspraak met één van onze contactlensspecialisten.

Maak afspraak