fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Een zonnebril, meer dan alleen een modeartikel.

De zon schijnt en daarom moeten we onszelf goed beschermen. Onze huid smeren we in met zonnebrand, maar wat doe je om je ogen te beschermen? De zon en UV-licht kunnen veel schade aan je ogen veroorzaken. Maar gelukkig kan je die schade beperken door een zonnebril te dragen.

Op de website van RTL nieuws is in een artikel al aandacht besteed aan het dragen van een zonnebril en de juiste bescherming voor je ogen. Het hele artikel van RTL nieuws lees je hier.

Hoe kies je een zonnebril?

Dat er donkere glazen in een bril zitten betekent niet gelijk dat deze ook goed beschermt tegen de zon en UV-licht. Het is belangrijk om te letten op de informatie die meestal op het brillenpootje staat of op een stickertje op het glas. De glazen moeten een categorie 3 label hebben of 100% tegen UV-licht beschermen. Bijna alle zonnebrillen van onze merken Dita, Dior, Tom Ford, Scotch & Soda, Colibris en Ana Hickmann voldoen hieraan.

Ben je veel op de weg of op het water, kies dan voor een zonnebril van het merk Serengeti. Veel van deze zonneglazen zijn gepolariseerd en dat vermindert schittering en zorgt voor een rustige kijkervaring. 

Kom voor uitgebreid advies over zonnebrillen met of zonder sterkte langs bij 1 van onze winkels of maak een afspraak via onze online agenda.

Afspraak

Maak direct een afspraak in één van onze winkels in Groningen of Bedum!

Klik hier om een afspraak te maken