fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Nieuw: Artnog anti condens spray

Veel mensen die een bril, veiligheidsbril of gelaatsmasker moeten dragen, hebben te maken met aandamping en beslagen glazen. Dit kan soms tot vervelende en zelfs gevaarlijke situaties leiden. Mede door COVID-19 worden we nu meer dan ooit geconfronteerd met aandamping van (veiligheids)brillen en gelaatsmaskers, al dan niet in combinatie met mondmaskers.

Artnog Anti-Fog : Dé oplossing voor aandamping en ongemak

Stap één om af te komen van beslagen glazen is natuurlijk zorgen dat je een masker hebt dat goed aansluit. Druk hem dan ook bij de neus goed aan. Werkt dat niet voldoende dan is de Artnog Anti-Fog coating spray een simpele aanvulling. De spray heeft zowel een reinigende als dampwerende werking in combinatie met het speciaal ontwikkelde microvezeldoekje.Ook is de spray te gebruiken op ontspiegelde glazen én je kan het zelfs gebruiken voor bijvoorbeeld je horloge, motorhelm, zwembril, spiegel of camera. 

Zo gebruik je Artnog

Artnog is heel eenvoudig in gebruik. Spuit een goede hoeveelheid vloeistof op het oppervlak en poets de glazen op met het microvezeldoekje. Is je bril heel vies en liggen er harde deeltjes op het het glas, spoel dan eerst je bril even kort af met water om krassen te voorkomen.  

Artnog hoeft slechts éénmaal per dag gebruikt te worden en blijft dan meer dan twintig uur werkzaam. De spray bevat meer dan honderd doseringen. Voor een flesje van 5ml, inclusief het speciale microvezeldoekje, betaal je €9,50.

De Artnog anti condens spray is verkrijgbaar in alle winkels van Woldringh Optiek.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op