fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Oktober jubileum maand

Met trots presenteer ik hierbij onze allernieuwste mijlpaal.

Vandaag is het de eerste dag dat zowel mijn zus & zwager, Yvonne & Chris samen met hun beide zonen Nick & Mike (beide opticiens) officieel samen in onze winkel werken. Nick is inmiddels de nieuwe bedrijfsleider in de Herestraat.

Oktober is een bijzonder maand voor ons familiebedrijf. Op 27 oktober 1964 werd onze winkel geopend door mijn ouders Willy & Madge, die nog steeds op de achtergrond hand en spandiensten voor ons bedrijf verrichten. In oktober 1984 is Yvonne (opticien) bij Woldringh optiek gekomen, Chris (optometrist) in oktober 1987 en ik zelf (opticien), ben in oktober 1996 gestart bij ons bedrijf. Ook Roy (neef) is als optometrist bij ons aan het werk

Het is deze maand dus eigenlijk tijd voor een feestje, maar in deze coronatijd zit dat er helaas even niet in. Maar als we nu samen vechten tegen het coronavirus, dan kunnen we later wel een feestje vieren.

Al met al zijn 9 van onze 20 teamleden directe familie, zodat ik met trots kan zeggen dat Woldringh een (h)echt Gronings familiebedrijf is.


Willem Woldringh (opticien, directeur/eigenaar)

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op