fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Laat de ogen van je kind gratis checken tijdens de OogCheckWeken

OogCheckWeken tegen bijziendheid bij kinderen

Wist je dat bijziendheid bij kinderen over de hele wereld – en dus ook in Nederland – razendsnel toeneemt? Het is een risico voor elk kind. Gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

Waarom gezonde kinderogen belangrijk zijn

Bijziendheid (veraf slecht zien) bij kinderen lijkt makkelijk op te lossen met een bril. Maar een bril remt bijziendheid niet. En wanneer bijziendheid op jonge leeftijd blijft toenemen, loopt je kind een groter risico om later slechtziend of zelfs blind te worden. Zorg daarom nú voor hun ogen. Dat kan namelijk heel makkelijk. Doe onze korte test en krijg direct inzicht in het risico dat jouw kind loopt.

De OogCheckWeken

Tijdens de OogCheckWeken van 17 februari t/m 13 maart 2020 kun je bij Woldringh langskomen voor de gratis Kijk Verder Oogcheck. Dat is een oogcheck voor kinderen tussen 8 en 17 jaar, uitgevoerd door gespecialiseerde opticiens. Jullie kunnen gewoon even binnenlopen. Dan geven wij tips voor gezonde ogen en – als het nodig blijkt – advies over producten die bijziendheid remmen.

Wil je alvast meer weten over bijziendheid bij kinderen? We vertellen je er graag meer over op onze infopagina ‘Bijziendheid bij kinderen’.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op