fbpx
menu

Hulpmiddelen

Onze low-visionspecialist kan onderzoeken of u baat heeft bij een bijzonder optisch hulpmiddel en dit desgewenst voor u aanmeten. Voorbeelden van hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld prismakijkers, vergrootglazen, vergrotende beeldschermen en filterglazen. Wij kunnen deze hulpmiddelen aanmeten die kunnen helpen om bijvoorbeeld weer te kunnen lezen, televisie te kunnen kijken of een hobby te kunnen uitoefenen.

Een loep of vergrootglas kan erg handig zijn voor het uitvoeren van beroepen waar u kleine details moet onderscheiden. Heeft u intresse in een vergrotend hulpmiddel, kom dan eens langs in één van onze winkels.

Slechtziend.nl
Naast dat wij allerlei optische hulpmiddelen hebben zijn wij exclusief dealer van slechtziend.nl in Groningen. Slechtziend.nl is een organisatie die allerlei verschillende hulpmiddelen levert voor mensen met een visuele beperking. Denk hierbij aan taststokken, horloges voor slechtzienden en extra grote spelkaarten. Meer producten kunt u terugvinden op de site http://www.slechtziend.nl

1546 5462354 Naamloos Naamloos1 Naamloos3 56

 

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op