fbpx
menu

Optische Hulpmiddelen voor Slechtzienden bij Woldringh.nl

Bij Woldringh.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste optische hulpmiddelen te vinden voor mensen met een visuele beperking. Onze low-visionspecialist/optometrist staat klaar om te onderzoeken welke oplossingen het beste bij jou passen. Of je nu moeite hebt met lezen, televisiekijken of het uitoefenen van je hobby, wij kunnen je helpen..

Onze Hulpmiddelen:

  1. Prismakijkers: Deze speciale brillen corrigeren afwijkingen in het zicht en kunnen het zichtveld vergroten.
  2. Filterglazen: Deze glazen verminderen schittering en verbeteren het contrast, waardoor het zicht comfortabeler wordt.
  3. Loepen/Vergrootglazen: Ideaal voor het vergroten van tekst, afbeeldingen of kleine details.
  4. Algemene dagelijke hulpmiddelen zoals taststokkek/signaalstokken, zodat anderen zien dat u slechtziend bent, horloges met duidelijke cijfers en/of sprekende functies maken het aflezen van de tijd eenvoudig.

Exclusieve Dealer van Slechtziend.nl

Woldringh.nl is trots om exclusief dealer te zijn van Slechtziend.nl in Groningen. Slechtziend.nl biedt een breed scala aan hoogwaardige hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Denk aan loepen/vergrootglazen, taststokken, horloges voor slechtzienden en extra grote spelkaarten. Bezoek de website van Slechtziend.nl voor meer informatie.

Bestellen

Hoewel we deze producten niet standaard op voorraad hebben in onze winkels, kunnen we ze voor jou bestellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en levering.

1546 Digitale Klok voor slechtzienden2354 Naamloos Naamloos1 Naamloos3 Speelkaarten voor slechtzienden

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op