fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Opzoek naar een leuke opleiding? Kies voor de optiek!

De examens zijn geweest en veel leerlingen hebben hun uitslag. Weet jij nog niet precies wat je wil doen naar je vmbo of havo examen? Misschien is een opleiding tot opticien wat voor jou!

Een opticien heeft een veelzijdig beroep. Je bent van alle markten thuis: in technische en medische zin weet je waar je over praat. Maar ook commercieel sta je je mannetje. In het optiekbedrijf ontvang je klanten en je zorgt dat ze zich op hun gemak voelen. Je onderzoekt welke correctie het oog nodig heeft en vertaalt dat naar een passend hulpmiddel. Daarbij houd je rekening met de kledingstijl en budget van de klant. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste modetrends en dat laat je zien in de winkelinrichting. De kwaliteit van het product en jouw service zorgen ervoor dat de klant blijft terugkomen.

De opleiding tot opticien bestaat zowel als BOL en BBL opleiding, met een combinatie van werken en leren. Misschien zien we jou binnenkort wel terug als opticien of als stagiaire bij Woldringh Optiek? Klik hier voor meer informatie.

Solliciteren

Mail naar solliciteren@woldringh.nl of solliciteer snel en gemakkelijk via ons contactformulier

Solliciteer nu!