fbpx
menu

Klantenvertellen.nl

  • Uitstekend geholpen en begeleid in het meten en aanmeten van een nieuwe leesbril met meerdere mogelijkheden, dit heeft geresulteerd in het aanschaffen van een mooie zeer prettig passende bril waarbij het advies en de begeleiding zeer professioneel en echt gemeend is gedaan. Een echte aanrader in de stad Groningen TOP !!
    Zoodsma, Groningen (December 2019)
  • De afgelopen jaren heb ik altijd problemen gehad met mijn bril. Via via bij Woldringh terecht gekomen. Door de goede meting, perfecte inpassing en meedenken in oplossingen heb ik nu wel 30% meer zicht! Top!! Nooit gedacht dat ik met mijn hoge sterkte (boven de min 10) nog zoveel zou zien.
    Eveliene, Hoogezand (Augustus 2020)
  • Van de 1e kennismaking met jullie zaak tot en met de af te halen bril was aangenaam o.a vanwege tijd, geduld, persoonlijk en vakkundig advies van ieder.
    Arnold-Koster, Groningen (Februari 2021)
  • Een prima oogmeting en uitleg van de gegevens. In alle rust en inzicht van de betrokkene een montuur kunnen uitkiezen. De Corona regels zijn goed in acht genomen, met een goed gevoel de bril laten maken en opgehaald.
    L.C., Eelde (November 2020)
  • Ik werd als nieuwe klant prima en accuraat behandeld. Heel goed advies, rustig en beleefd.
    Loes, Groningen (Augustus 2020)
  • Bij het uitzoeken van een nieuw montuur werd ik van goed advies voorzien. Oogmeting kwam zeer deskundig over. Veel vertrouwen in deze vakmensen.
    A.K, Groningen (November 2021)
  • Mijn ervaring was super goed. Hele vriendelijke mensen. Staan open voor ideeën en denken echt met je mee.
    Ingrid, Groningen (Februari 2022)
  • Inmiddels ben ik al geruime tijd klant en tot op heden altijd erg tevreden. De medewerkers nemen ruim de tijd voor je en hebben echt verstand van zaken. Daarbij zijn ze ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
    W, Groningen (Mei 2022)
  • Mijn bezoekjes aan de optiek is altijd prettig en gemoedelijk. Goede service en er wordt alle tijd voor je genomen.
    L, Groningen (November 2021)
  • Goed geholpen met een oogmeting met duidelijke uitleg! Mooie samengestelde collectie brillen. Uiteraard tijdens Corona netjes en op afstand geholpen.
    Henk, Groningen (Februari 2021)
  • Goede en snelle service en altijd een goed en passend aanbod.
    Bastiaan, Groningen (Juni 2020)
  • Behulpzaam, deskundig, vriendelijk.
    J, Groningen (April 2022)
  • Uitmuntend. Goede kennis. Goede communicatie. Zeer tevreden. Aanrader
    J.H, Groningen
  • Erg blij en supertevreden met het advies over mijn nieuwe glazen en montuur
    M. Groningen (Februari 2022)
  • Er wordt goed geluisterd naar je wensen en wat aanbevelingen gedaan zodat er een mooie passende bril kan worden gekozen zonder druk .
    Truus, Garnwerd (April 2022)
  • Ben heel deskundig, professioneel en met veel aandacht geholpen.
    Jan, Groningen (Juli 2022)
  • Ze nemen alle tijd voor je en meten je ogen echt van alle kanten en situaties. Vriendelijk personeel. Na mijn brillen opgehaald te hebben bleek ik een stuk scherper te kunnen kijken dan met mijn oude bril. Je krijgt hier echt waar voor je geld. Zijn niet de goedkoopste maar dat betaalt zich uit in de kwaliteit die je krijgt.
    Chris, Groningen (April 2021)
  • Vriendelijk en vakkundig.
    Ard, Assen (Juli 2022)
  • De verkoper (Klaas meen ik) heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en mij ook andere mogelijkheden laten zien, heeft heel zorgvuldig mijn ogen gemeten en daar ruim tijd aan besteed, heeft waar nodig informatie over technische aspecten gegeven, heeft uitstekend geadviseerd en het resultaat: een mooie bril, met uitstekend - verbeterd! - zicht en een zeer tevreden klant. Vakmanschap en klantvriendelijkheid, dat zijn de kernwaarden.
    H., Haren (Maart 2020)
  • Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Nemen ruimschoots de tijd voor je. Moderne meetapparatuur. Zeer tevreden.
    A.M.C, Groningen (Februari 2022)
  • Mijn tweede bril hier gekocht na plm 8 jaar en wederom vond ik de manier waarop je geholpen wordt fantastisch. Bovendien was de bril echt heel snel klaar. Voor mijn gevoel zijn dit mensen die goed weten waar ze mee bezig zijn en bovendien ook nog eens een goede kijk hebben op wat iemand wel of niet goed staat.
    W, Groningen (Juni 2021)
  • Ik kom al jaren bij Woldringh Optiek aan de Verlengde Hereweg en ben super tevreden over de service, de kwaliteit, hun advies en altijd vriendelijk. Mocht je een nieuwe bril of contactlenzen nodig hebben dan zou ik zeker even een kijkje nemen.
    E.J.M, Haren (Juli 2021)
  • Een goede ervaring gehad bij Woldringh Optiek. We hebben vooraf een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zijn we geholpen door vriendelijk personeel, welke ons goed wist te adviseren over een bril die bij je past. Ook vriendelijke en goed personeel bij de oogmeting. Uiteindelijk met hulp een hippe bril uitgezocht en deze bevalt goed.
    Femke, Utrecht (November 2020)
  • Al zo'n 45 jaar ben ik klant bij Woldringh Optiek BV. Ik kan me niet één keer herinneren dat er iets is misgelopen. Altijd een uitgebreide contactlenzen controle, nog nooit problemen met de lenzen gehad en nu een prima nieuwe bril voor erbij gekocht. Een zeer persoonlijke en prettige benadering en een snelle en goede service! Fijne winkel!
    Ineke, Groningen (Januari 2021)
  • Ik kwam me even oriënteren op mogelijk een nieuwe bril.
    Blijkbaar was het het juiste moment. De bril was bijna meteen gevonden, de metingen werden gedaan, de handen konden geschud worden en de handtekening gezet. Dat alles na een heerlijk kopje koffie. Dan jullie wel voor al een jarenlange prettige en gedegen service.
    Ben, Noordwolde (December 2019)
  • Al jaren klant, altijd een warm welkom bij binnenkomst en belangstellend. Een paar jaar geleden, wilde ik toch eens lenzen proberen, een halfjaar passen, meten, fotograferen, kennis vergaren en 4 paar lenzen verder. Helaas, niet de juiste resultaat. Wat een inzet! Veel geduld, professioneel, vakkundig en de koffie stond altijd klaar! Gisteren weer een nieuwe bril gehaald, ben er weer superblij mee. Bedankt mensen van Woldringh.
    Gladine, Groningen (Juni 2020)
  • Uitstekend geholpen. Uitgebreide en plezierige test van mijn ogen, mooie collectie brillen waaruit ik een zeer passend exemplaar kon kiezen, uitstekend advies over de glazen. En tot slot uitstekende service bij het uitleveren van de bril.
    Paul, Groningen (Maart 2020)
  • Ik ben goed geholpen, bij de keuze voor een nieuwe bril, en nieuwe zonnebrilglazen in mijn oude brillenmontuur.
    Aimée, Groningen (Juli 2022)
  • Vind dat er een leuke vrolijke sfeer in de winkel is. Ben fijn geholpen en kreeg goed uitleg.
    S, Bedum (Januari 2020)
  • Ik word goed ontvangen, het personeel heeft de tijd genomen om met mij mijn wensen en behoeftes door te spreken.
    Raingard, Groningen (Maart 2020)
  • Twee maanden geleden ogen laten meten en bril gekocht aan de Verlengde Hereweg in Groningen. Fantastische ervaring: de opticien was oprecht geïnteresseerd en nam alle tijd voor zowel de oogmeting als het vinden van de juiste bril. Na twee maanden nog steeds zeer tevreden over zowel de sterkte van de glazen als het montuur.
    John, Eelderwolde (Maart 2020)
  • Ik heb er nu voor de 2e keer een bril gekocht, zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Mooie collectie brillen.
    Gewoon een top opticien.
    S.A.G. , Groningen (Oktober 2020)
  • Mijn ervaring met Woldringh Optiek was erg positief. Zowel de medewerker die de oogmeting deed als de medewerker die uiteindelijk de nieuwe glazen in mijn bril zette waren zeer kundig, vriendelijk en namen de tijd om de resultaten en alle opties uit te leggen. De glazen werden besteld en waren snel - in een week - geleverd en ik kreeg er zelfs nog een gratis brillenschoonmaakmiddeltje bij. Bedankt!
    Nikki, Groningen (Juni 2021)
  • Goed geluisterd naar mijn klachten van de ogen en een rustig onderzoek. Er werd de tijd voor genomen. Dat geeft vertrouwen als er ook een goede uitleg is, en dat was er.
    Goed advies voor brilmontuur weer met goede uitleg.
    En effect van bril op de klachten was er direct: mooi!
    D.S., Groningen (Augustus 2020)
  • Prima, zorgvuldige service bij oogmeting en uitzoeken van een mooie nieuwe bril. Goede, veilige corona maatregelen. Mooie zaak. Personeel voelde mij goed aan bij keuze van nieuw montuur.
    Henny, Groningen (December 2020)
  • Ondanks mijn wat 'lastige' ogen goed geholpen. Men nam rustig de tijd.. top!
    J, Groningen (Juli 2022)
  • Ben hier terecht gekomen in mijn zoektocht naar een opticien waar ik tijdens corona-tijd welkom ben. Was er nog nooit eerder geweest. Afspraak maken (online) was prima, en de ontvangst was dat ook. Klein winkeltje met aangepaste Corona indeling. Perfecte oogmeting gehad. Deze was veel belovend. Na een paar dagen waren alle brillen al klaar en.....perfect. Deze winkel is een aanrader.
    Peter, Overschild (Mei 2020)
  • Er is ruim de tijd voor een goede meting en duidelijk advies. Verder een prima selectie mooie monturen
    W, Groningen (April 2022)