fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Water Surface: Alcon’s Comfortabele Contactlenstechnologie

Ontdek Water Surface, de toonaangevende contactlenscategorie van Alcon. Het begon allemaal in 2011 met de introductie van de eerste lens met een Water Surface-laag: de TOTAL1. Sindsdien heeft Alcon de Precision1 geïntroduceerd, en in februari 2024 de nieuwste toevoeging aan deze reeks: TOTAL30 multifocale lenzen.

Door gebruik te maken van de Water SurfaceTM-technologie verhoogt Alcon het watergehalte aan de oppervlakte van de lens om het comfort te verbeteren. Contactlenzen met deze technologie, bekend om hun hoge lubricatie, worden verondersteld een lage schuifspanning te hebben.

Met de Water Surface-technologie onderscheidt Alcon zich als marktleider op het gebied van lenstechnologie. Comfort is een essentiële factor bij het dragen van lenzen. Door het gebruiken van de Water Surface-technologie optimaliseert het ademend vermogen met een watergehalte van 33% in de kern, terwijl het geleidelijk toeneemt tot bijna 100% water aan de oppervlakte voor ultiem comfort.

Wil jij meer weten over het gebruiken van contactlenzen? Lees meer over de lensaanmeting of maak direct een afspraak bij 1 van onze winkels.

Afspraak

Maak direct een afspraak in één van onze winkels in Groningen of Bedum!

Klik hier om een afspraak te maken