fbpx
menu

Myopie Brillenglazen

Brillenglazen zijn ideaal voor de wat jongere kinderen die geen lenzen kunnen of durven te dragen of ter ondersteuning van de lensdragers. Dit is een nieuwe, kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen. Er zijn drie varianten van Myopie brillenglazen die wij kunnen leveren. Samen gaan wij graag in gesprek over wat het beste bij uw kind past.

MiYOSMART – Hoya

Het MiYOSMART brillenglas is in basis een enkelvoudig brillenglas waarbij op de voorzijde bijna 400 nagenoeg onzichtbare defocus segmentjes zijn aangebracht. Tussen de segmentjes en in het centrale deel van het brillenglas is de benodigde vertesterkte aanwezig. Hierdoor ontvangt het oog tegelijkertijd de myope defocus én de benodigde vertesterkte. MiYOSMART glazen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten zoals standaard helder glas, meekleurende glazen en zonneglazen.

Meer informatie over dit glas vindt u hier.

SightGlass Vision – Cooper Vision

Het unieke ontwerp van SightGlass Vision brillenglazen heeft een speciale heldere zone in het midden van elk brillenglas. Dit helpt het licht te verstrooien, waardoor het contrast op het netvlies afneemt, wat helpt om de abnormale groei in jonge ogen te vertragen.

Meer informatie over dit glas vindt u hier.

Stellest – Essilor

Ook Essilor heeft een nieuw Myopie glas op basis van de H.A.L.T. technologie. Deze technologie bestaat uit 11 ringen met asferische lensjes. Het glas is ontworpen zodat de verlenging van het oog vertraagt om een consistente vertraging van de myopie te bereiken.

Ga voor meer informatie naar https://woldringh.nl/bijziendheid-bij-kinderen/

Maak een Myopie Management afspraak

Maak een afspraak bij onze opticiens voor een gratis advies gesprek óf plan direct een afspraak bij onze optometrist voor een optometrisch myopie onderzoek.

Afspraak maken