fbpx
menu
Leestijd: 2 minutes

Jouw dag vraagt om meer dan één bril

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden, sporten of het bedienen van digitale apparatuur.

De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia-, outdoor- of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik. Want met meer brillen beleef je meer.

 

Wij adviseren je graag over de voordelen van een speciale multimedia- , outdoor- of zonnebril. Welke bril zou een goede aanvulling op jouw dagelijkse bril zijn?

MBMB instagram_zon630x630
De Multimediabril

Steeds meer mensen ervaren dagelijks de voor- en nadelen van de technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Maak je veel en langdurig gebruik van verschillende beeldschermen, dan kun je sneller last hebben van vermoeide en droge ogen of soms zelfs van nek- en schouderklachten. Dan is een specifieke bril voor multimedia gebruik iets voor jou. Want ontspannen kijken is belangrijker dan je denkt. Laat je informeren bij Woldringh Optiek naar het nieuwste design op het gebied van multimedia brillenglazen: Eyezen. Wil je digitaal verbonden zijn én ontspannen kijken? Dan zijn Eyezen glazen een ideale aanvulling op jouw dagelijkse bril.

 

De OutdoorbrilMBMB instagram_outdoor

Ben je sportief of een echte outdoor-liefhebber? Dan weet jij dat een goede uitrusting het halve werk is.
De specifieke sportglazen voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om jouw (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal en laten u genieten van een haarscherp zicht op elke afstand en een hogere reactiesnelheid. De glazen zijn voorzien van een kwalitatieve krasbestendige coating en je kunt kiezen voor blanke of gepolariseerde glazen. Zo kun je het glas aanpassen aan jouw favoriete activiteit. Presteer optimaal met een sportbril naast jouw eerste bril voor dagelijks gebruik.

 

MBMB instagram_zonDe zonnebril

Ben jij een echte zonaanbidder en draag jij graag een trendy zonnebril om jouw outfit helemaal compleet te maken? Zit je veel achter het stuur, waardoor je last hebt van laagstaande zon en reflecties via het wegdek? Hecht jij veel waarde aan je gezondheid en vind jij het belangrijk om jouw huid én ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen?

 

 

.
 

Kom eens langs

Kom eens langs in Groningen of Bedum.
Profiteer tot 1 mei nog van onze meer dan 1 bril actie