fbpx
menu
Leestijd: < 1 minute(n)

Opticien, echt iets voor jou?!

Werk zat in de Optiek

In Nederland dragen meer dan 9 miljoen mensen een bril en/of contactlenzen. Dit betekent dat optiekspecialisten en opticiens ontzettend belangrijk zijn. Het vinden van goed personeel (of opvolging) is alleen voor de optiekwinkels écht een hele uitdaging. Maar dat biedt kansen voor jou! Je dient wel een opleiding tot Opticien te volgen om aan de bak te kunnen, maar dan heb je ook echt een toffe baan met mooie doorgroeimogelijkheden!

Heb je eenmaal je diploma opticien en wil je je verder specialiseren? Dan kan je door middel van vervolgopleidingen ook doorleren voor contactlensspecialist of optometrist. De hbo-studie Optometrie, kan je binnenkort ook in deeltijd (dus naast je werk) volgen.

Check hieronder het interview met opticien Isabel, die je graag meer vertelt over werken en leren in de Optiek.

Ben je nieuwsgierig geworden naar werken in de Optiek? Op https://werkenindeoptiek.nl/ lees je nog veel meer over de mogelijkheden én hoe tof het is.

Vacature Leerling Opticien BBL

Ben je overtuigd dat werken in de optiek iets voor jou is? Of volg je al een opleiding tot Opticien? Dan komen we graag met je in contact! Als erkend leerbedrijf hebben wij namelijk regelmatig leerplekken beschikbaar voor leergierige, enthousiaste Opticien studenten die ervaring willen opdoen in de optiekbranche. 

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op