fbpx
menu

Beeldschermbril

Werkt u veel achter een computerscherm, en heeft u vaak branderige en/of rode ogen? Denkt u dan eens aan een beeldschermbril. Woldringh Optiek biedt verschillende mogelijkheden.

Een beeldschermbril is een leesbril met extra bereik. Met een reguliere leesbril ziet u het beeld niet scherp. Dit komt doordat een leesbril is afgesteld op een vaste leesafstand van gemiddeld 40 cm. Een beeldscherm staat te ver weg om er met de leesbril nog scherp mee te kunnen werken. De meeste schermen staan op een afstand van minimaal 70 cm.

Multifocaal

Wanneer u gebruik maakt van een multifocale bril, dan zit in het glas reeds een gedeelte geslepen voor gebruik achter het beeldscherm. Dit gebied is echter beperkt. De grootste gebieden van uw glas zijn bedoeld voor de verte of dichtbij. U kunt ermee werken achter de computer, maar een hele werkdag achter de computer is niet comfortabel.

Comfort

De beste oplossing is een beeldschermbril. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u voor een enkelvoudig glas kiezen dat bedoeld is voor uw persoonlijke beeldschermafstand. Het lezen van een boek is met deze uitvoering niet mogelijk. U kunt ook kiezen voor een beeldschermbril waarmee u kunt lezen én het beeldscherm scherp krijgt. De derde optie is bedoeld voor mensen die naast het beeldscherm ook behoefte hebben aan een scherpe omgeving. Tot een maximum van 4 meter kunt u hiermee scherp zien. Laat u door ons op deskundige wijze informeren over de optie die voor u het meest passend en optimaal is.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op