fbpx
menu

Duikbril op sterkte

Ook voor sportduikers en beroepsduikers heeft Woldringh optiek diverse oplossingen.

Duikmaskers

Zo leveren wij diverse modellen Tusa duikbrillen op sterkte, die wij kunnen voorzien van glazen op sterkte. In tegenstelling tot sommige standaard duikglazen op sterkte kunnen wij uw exacte sterkte inclusief een cilinder sterkte in uw duikbril zetten. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de afstand tussen uw ogen en hoe u door het masker kijkt. Kortom uw masker wordt helemaal op maat voor u gemaakt gemaakt voor een perfect zicht. Wij hebben maskers van Tusa liggen om te kunnen passen.  Ook kunnen wij in bestaande maskers glazen op sterkte zetten, echter zal dit masker beoordeeld moeten worden.

Duik-leesbril

Vanaf ongeveer 40 jaar hebben veel mensen behoefte aan een leesbril. Ook voor gebruik onder water leveren wij zo nodig maskers met een leesdeel er in zodat u weer veilig kunt duiken en uw computer, dieptemeter en kompas kunt aflezen.

Contactlenzen en duiken

Naast duikmaskers kunnen wij uiteraard ook contactlenzen leveren. Zo hebben wij bijvoorbeeld nachtlenzen die u draagt tijdens uw slaap en waar u vervolgens de gehele dag weer scherp ziet zónder de lenzen. In het water kunt u dan ook nooit uw lenzen verliezen. Ook leveren wij vaak daglenzen aan duikers, mocht deze zoekraken in het water, dan is dit verder geen probleem.

Ervaring in duiken en zichtcorrecties

Zichtcorrectie onder water is een speciaal onderwerp. Heeft u interesse in een duikbril op sterkte? Onze Padi Divemaster neemt graag met u de mogelijkheden door. Bel of mail gerust voor info@woldringh.nl of 050-3132719

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op