fbpx
menu

Veiligheidsbril

In meer bedrijven dan je denkt zou een veiligheidsbril of beschermbril normaal moeten zijn. Je ogen kunnen namelijk beschadigen bij het opspatten van vloeistoffen of versplinteren van materialen. Maar ook kan een veiligheidsbril nodig zijn, zodat je je normale bril niet beschadigd raakt bij jouw werkzaamheden. Denk aan hittebestendigheid, hardere glazen die krassen kunnen voorkomen.

Wij hebben een groot assortiment aan veiligheidsbrillen in diverse maten en soorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld kunststof monturen geschikt voor werken met hoogspanning, maar ook brillen met zij kapjes voor optimale bescherming tegen spetters. Ook zijn meekleurende glazen mogelijk, handig als er veel buiten wordt gewerkt onder verschillende omstandigheden. De veiligheidsbrillen kunnen natuurlijk op sterkte worden geleverd en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN166.

Na decennia lang ook veiligheidsbrillen aan te hebben gemeten en te leveren via tussenpersonen/bedrijven aan bijvoorbeeld fabrieken, gemeentes en waterschappen hebben we moeten constateren dat deze manier van werken niet meer rendabel voor ons is. Wij zijn daarom gestopt met het werken via derden. Wil u zelf of uw werkgever rechtstreeks een perfect aangemeten veiligheidsbril bij ons aanschaffen, dan blijft dit natuurlijk mogelijk.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op