fbpx
menu

Maatwerk brillenglazen

Woldringh Optiek werkt met glazen van het Franse bedrijf Essilor, wereldleider op het gebied van brillenglazen. Omdat wij u als klant de best mogelijke glazen willen aanbieden, voeren wij maatwerk brillenglazen. Bij deze glazen is niet alleen de sterkte van belang, maar kijken we naar veel meer parameters.

Verschillende metingen

Daarbij kunt u denken aan de afstand van uw hoornvlies tot aan het glas. Dit kan per bril verschillen. Wanneer het glas dichterbij uw oog staat, zult u een andere sterkte kunnen gebruiken. Uw pupilbeweging meten wij ook op, zodat wij precies weten door welk gedeelte van het glas u kijkt wanneer u uw hoofd wat schuin houdt.

Meetinstrument Visiooffice

Essilor heeft speciaal voor het opmeten van al deze parameters een handig meetinstrument ontwikkeld, genaamd Visioffice. In feite staat u voor een hoge spiegel, met een camera erin verwerkt. De opticien geeft u aanwijzingen, zodat er uit verschillende hoeken en vanaf verschillende afstanden opnames van u worden gemaakt. Deze opnames worden allemaal verwerkt in het computersysteem, zo kunnen wij de glazen voor u perfect op maat maken.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op