fbpx
menu

Meekleurende brillenglazen

‘Heerlijk die zon, maar oh wat dom dat ik m’n zonnebril niet heb meegenomen.’ Ken je dat gevoel? Misschien zijn meekleurende brillenglazen in je bril in dat geval iets voor jou! Met meekleurende glazen profiteer je namelijk altijd en overal van de optimale bescherming tegen fel daglicht zonder dat je van bril hoeft te switchen. Super handig toch? 

Altijd uitstekend zicht

De naam zegt het al: deze brillenglazen kleuren mee met de intensiteit van het licht. Zo zijn de glazen op een bewolkte dag helder. Breekt de zon door, dan kleuren de glazen naar zonneglazen. Zo biedt je bril altijd perfecte bescherming tegen uv-stralen en schitteringen bij elke lichtsterkte. Dat betekent dat je altijd comfortabel kunt kijken, waar je ook bent en wat voor weer het ook is.

De perfecte glazen voor het dagelijks leven

Ben je gevoelig voor fel licht of heb je een actieve levensstijl, waarbij je veel binnen én buiten bent? Ook dan zijn meekleurende glazen ideaal! 

De techniek van meekleurende brillenglazen stamt uit de jaren zestig en is in de afgelopen jaren geperfectioneerd. De nieuwste generatie glazen reageren razendsnel op de lichtintensiteit en passen zich continu aan aan de lichtomstandigheden op dat moment. De gepolariseerde brillenglazen halen schitteringen weg die worden weerkaatst via het water en andere oppervlakten. Dit zorgt voor contrast en veiligheid. Deze brillenglazen zijn dus perfect voor mensen die graag buiten zijn, zoals vakantiegangers, buitensporters, watersporters of voor tijdens het autorijden. 

Onze collega Wia laat je graag zien hoe het werkt. 

We hebben de meekleurende brillenglazen verkrijgbaar in drie iconische en vier stijlkleuren. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor zowel enkelvoudige als multifocaal brillen.

Kom gerust eens langs in de winkel. Wij nemen dan graag de tijd om samen met je te kijken welke zonneglazen het beste bij jouw wensen en behoeften passen.

Meer informatie?

Neem contact op met Woldringh Optiek wanneer je meer vragen hebt.

Neem contact op