fbpx
menu

De Multimedia-bril

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten. De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specieke eigenschappen.

De Multi-media bril

Uw kijkgedrag is de afgelopen jaren ongemerkt veranderd. Hoe dat zit? Uit cijfers blijkt dat wij allemaal vaker en langer kijken naar grote en kleine beeldschermen van bijvoorbeeld smartphones, computers of tv’s. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar zo regelmatig af. Het risico? Vermoeide en droge ogen of soms zelfs nek- en schouderklachten. Herkent u deze klachten? Dan is een specifieke bril voor multimedia gebruik iets voor u. Want ontspannen kijken is belangrijker dan u denkt.

Eyezen brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor uw digitaal verbonden leven. Ze zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en beschermen uw zicht voor de toekomst, zelfs wanneer u geen bril nodig heeft. De Eyezen range bestaat uit verschillende designs, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw kijkbehoefte

Informeer in de winkel naar het nieuwste design op het gebied van multimedia brillenglazen: Varilux Eyezen.

Kom eens langs

Kom eens langs in Groningen of Bedum.
Profiteer tot 1 mei nog van onze meer dan 1 bril actie